Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Ergo Proxy Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Orijinal boyut için tıklayın...
Animeyi daha yeni izledimde bnm anlamadığım bi kaç yer oldu ya bilen bi arkadas anlatırsa sevinirim. 1.si animenin sonunda kendisiyle karsılasıyo ya vincent iste o kim nerden cıktı bi anda nasıl kızda goruyo onu ? 2.side hafızasını silmis ve monard da ne oldugunu hatırlamıyo ya sonradan hatırlıyomu hatırlıyosada ne olmus anlamadım bilen biri solerse sevinirim
Spoiler:
en sonunda karşılaştığı aslında asıl vekil vincent'i yaratan gerçek vekil ama hafif hasarlı gibi.gerçekten var olduğu için re-l de görebiliyor.hafızasını da aslınd adiğer vekil siliyor ve yolculuk boyunca öğreniyor kısmen her şeyi. monad hatırlıyor her şeyi galiba hatta son bölümde güneşe falan uçuyordu ergo ile beraber.ama monad sonrdan tekrar yaratıldı kesin bir şey yok bu konuda da.
aslında bunlar da benim tahminlerim. izleyeli çok oldu.kesin bişey diyemem zaten seri de kesinlik sunmuyor felsefik olduğu için.
Benim ilk seyrettiğim animelerden birisi televizyonda kanalları zaplarken denk geldi bir kaç bölümünü kaçırdığım için fazla bir şey diyemicem ama izlemenizi öneririm :,