|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Phantom ~Requiem for the Phantom~ Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: En sevdiğiniz karakter | |||
| Ein |
|
6 | 42.86% |
| Zwei |
|
6 | 42.86% |
| Cal |
|
1 | 7.14% |
| Lizzie |
|
1 | 7.14% |
| Oylayanlar: 14. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Phantom ~Requiem for the Phantom~
Yayınlayan sakura hime
09-02-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
Kötü geçen 2009 yılının kaliteli animelerinden bir tanesi idi. Aksiyondan ziyade karakterlerin iç dünyasına yönelmiştir seri yani aksiyon bekleyenler çok şey ümit etmesin. Müzikleri oldukça kaliteleri atmosferi oluşturmada oldukça etkili olmuş.
Birde seri nitroplus'ın visual novelinden uyarlanmış novel oldukça eski zor bulunur sanırım bir tane daha uyarlaması var ova şeklinde ama oldukça kötü imiş. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Öncelikle ilk tantımına göre gayet başarılı bir tanıtım olmuş Sakura,tanıtım için teşekkürler ve gelelim seri ile ilgili yorumlarıma;
Öncelikle türü hakkında yorumlamak istedğim noktalar var,Psiokolojik türü ile Dram türünü çok güzel bir dengede tuttuklarını belirtmem gerek sonrasında ise konusu içerisnde barındırdığı karakterlerin ve türünün özelliklerini seyirciye çok güzel bir şekilde yansıtıyor hani izlerken bu karakterde bu özellik de neyin nesi ya da bu tür verilmiş ama çok abartılı öğelerle süslenmiş gibi düşüncelere girmiyor insan,müzikleri konusunda ise düşüncemi belirtmek için kullandığım bir terim vardı onu yinelemk istiyorum; ''Japonlar da R&B yapabiliyorlarmış üstelik oldukça da başarılı olabiliyorlarmış...'' Bahsettiğim müzik hani yılların geçişinden sonra genelde Zwein'İn sahnelerinde arka fonda beliren müzik,benim çok başarılı bulduğum bir müziktir ve bence serinin ismi ile (Requiem for the Phantom/Ölünün arkasından okunan dua - Phantom'u da hepimiz biliyoruz zaten ) uyuşan müziklere sahip nadir serilerden birisidir.Bir de bunu her deasında belirtirim benim en sevdiğim Seiuyu'lardan biri olan (Cal'ı seslendiren) Miyuki Sawashiro'nun da bu seride olması benim için artı bir puandır.Eksiklik olarak gördüğüm noktalara değinirsem; Spoiler:
Bunların dışında seri benim gözümde izlenebilir düzeyde,bunu belirtmem gerek, karakterlerden ziyade müziklerini oldukça başarılı bulduğum bir seridir.En sevdiğim karakter ise Lizzie ve Zwein'di ama sanırım oyum Zwein'a gidecek.
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
teşekkürler Squaw umarım ilerde daha güzel tanıtımlar yapacağım
![]() bu serinin benim için yeri çok özeldir son 5 bölümde belki ana konudan saptılar ama bence bu gerekliydi birde son 5 bölümün animasyonları sahne çekimleri muhteşemdi şuana kadar izlediğim animeler içinde animasyon teknikleri en üst düzeyde olan bir seriydi Spoiler:
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Mekan: Muğla
|
İlk bölümden ilgimi çekmeyi başaran serilerden birisidir. 12.bölüme kadar izleyip ara vermiştim, izlemeye devam edeceğim. Bu animenin en sevdiğim yanları karakterler ve atmosferi oldu.
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
gerçekten izlerken büyük keyif aldığım, kaliteli bir anime. psikolojik yönü daha ağır basmakla birlikte bence aksiyon açısından da tatmin ediciydi. bahsettiğiniz son 5 bölüm müydü, başlarında bir okul animesi izliyor gibi olmuştum bu beni rahatsız etmişti doğrusu o kısımların bitmesine çok sevinmiştim. benim fikirlerimi soracak olursanız;
Spoiler:
en sevdiğim karaktere gelince Zwei diyorum
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
|
son 5 bölümde ki okul animesi kısmı cidden rahatsız ediciydi ama onların evdeki hallerini hatırlarsanız
Spoiler:
tabi bu benim düşüncem yanlış olabilir ama ben böyle olmasını umut ediyorum Cal konusuna gelirsek Spoiler:
bu arada serinin olası 3 sonu vardı esas son animenin sonuna çok benziyor ama daha muhteşemi diyebilirim keşke o sonu tamamıyla yapsalardı
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
|
@sakura, dediğin gibi hikayenin tutarlılığı açısından senin söylediğin gibi bir son olmalı ama işte ben böyle havada sonlardan nefret ederim. ne adına seyircilerin hayal gücüne bırakıyorlarki sonları. o sahneyi çekmeselerdi ondan sonrasını hayal etmek daha keyifli olurdu
![]() bahsettiğin olası 3 son nasıl ve nereden duydun? ha unutmadan bu animede en üzüldüğüm şey; Spoiler:
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
|
özz@ o konuda haklısın sonu havada sende benim gibi kesin sonlardan hoşlanıyorsun sanırım
ama bu yapımcılar her seferinde bizi ters köşe yapıyor ![]() bu seri bir novel uyarlaması ve novelin seçeneklerine göre 3 farklı sonu var bu sonların tamamını bende bilmiyorum ama en kısa sürede öğrenip buraya yazacağım ama kısa olarak sonlar;Spoiler:
sonların genel hatları bunlar ama normalde daha detaylı bir şekilde açıklamak lazım onun içinde önce hepsini bir hatırlamam gerekiyor :( |
|
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
|
evet kesin sonları severim
Spoiler:
o bahsettiğin sonlardan ilkini alayım ben