|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Planetes (2003-2004) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ANN - http://www.imdb.com/title/tt0816398/ - AniDB Altyazı Sayfası: http://sinema.yedincigemi.com/7g-6-Planetes.html Kategori: TV Serisi Bölüm Sayısı: 26 Yayınlanan Zaman Aralığı: 4 Ekim 2003 ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Planetes (2003-2004)
Yayınlayan cb_spike
09-02-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Merak ettiğim serilerden biri daha, tanıtım için teşekkürler.
|
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Cowboy Bebop,Bleach,Death Note,Planetes,Welcome to the NHK!,Code Geass,Darker Than Black,Naruto
Favori Manga: Claymore,The Breaker,Veritas
|
En sevdiğim serilerden biri. Gerek karaterleri gerek te konusuyla tek kelimeyle muhteşem bir seri. tanıtım için sağol
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 18-09-2009
|
Gerçekten güzel bir seri sonlarına doğru biraz hayal kırıklığına uğradım ama yine de harika.
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|