|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan NHK ni Youkoso! (Welcome to the NHK!) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Bölüm Sayısı: 24 Süre: 23 dakika Yayın Tarihi: 2006 (Roman: 2002 Manga: 2004) Orijinal Eser: Tatsuhiko Takimoto Senaryo: Satoru Nishizono ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
NHK ni Youkoso! (Welcome to the NHK!)
Yayınlayan Kitiara
05-09-2009 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
Şimdiye kadar izlediğim en iyi animelerden NHK. Çok basit olan konuyu çok güzel işlemişler. Seri boyunca hiç abuk sabuk, zorlama, ihtimal dışı veya olağanüstü bir olay olmuyor. Ana karakter Chaos;Head deki gibi izleyicileri aşırı sıkmıyor. İzlenmesi gereken animelerden bence.
|
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Dünya
Favori Anime: Aria
|
“ Alıntı ”Hatta bundan öte, hepimiz bir Satou olma yolunda ilerliyoruz. Anime izlemenin üstümdeki en kötü etkilerinden biri, bir karakterle ortak bir noktamı fark ettiğimde kendimi onunla özdeşleştirmemdir.
Gerek toplumsal sorunlara parmak basan konusu gerek tasarım ve video kalitesi ve bana göre güzel giriş çıkış parçaları ile özellikle anime kültürü ile içli dışlı olan herksin beğeneceği bir seri.
|
|
|
#3 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 06-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Detective Conan
|
NHK ismini görünce merak ettim. Verilen oylar bu kadar yüksek madem, benim de aklımda olacak, indireceğim bunu.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: d.gray man+to aru majutsu+railgun
Favori Manga: Koukou Debut
|
Annem gördü kadının animeler hakkındaki fikri değişti arada soruyo bitirdin mi diye(çünkü kendi kızı da baş karakter gibi olma yolunda olduğundan beni dinlemiyo bari animeden ders alır diyo herhalde) yararlı konu işlemişler diye sevdi baya
bende sevdim.eski anime olduğundan çizimlere bişi diyemeyiz.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 11-11-2009
Mekan: ankara tokat arası
|
gerçekten izlemesi zevk veren animelerden biriydi
izleyiciyi de sürekli hayal kırıklığına uğratan ifadesine kesinlikle bende katlıyorum bu kadar başarısız becerksiz bi karakter daha olamaz Spoiler:
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Sadece 3-4 yıllık yahu... Hele bir ardından 25 sene geçsin, eski bir yapım deriz
![]() Neyse, sağlam yapımdır. Ayriyeten manga ya da bir göz atılmalı... Bilgisayar başında fazla kalsam aklıma hep bu yapım geliyor... İnsan kendinden şüpheleniyor. |
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: d.gray man+to aru majutsu+railgun
Favori Manga: Koukou Debut
|
hd -blu ray teknolojisine göre 2009 da çıkmış dvdlere de eski diyorum artık o bakımdan
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Code Geass
Favori Manga: I" S
|
Çok güzel bir seinen, slice of life örneği. Başında bu karakter adam olucak hepimiz sevineceğiz dedim ama drama drama drama ....
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-12-2009
Mekan: Sakarya
|
Seriyi çevirmeme rağmen Kitiara gibi kısa ve öz anlatamazdım herhalde bu animeyi. Eline sağlık. (:
Komedi yerleri var ama bazı yerlerde bu komediyi kişilik sorunu üstünde işlemişler. Ağlanacak duruma gülüyoruz türünden. Sosyal ders verme açısından çok yerinde ve izlenmesi gereken bir anime. Çoğu animenin mutlu sonla bitmesini istemem izlerken. Ama nedense bu animede acıdım elemana ve mutlu sonla bitmesini istedim.
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|