|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Black Lagoon Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Orijinal boyut için tıklayın...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Black Lagoon
Yayınlayan elovitnas
10-02-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 09-10-2009
Mekan: Aklın, bilginin ve düşlerin izlediği her yerdeyim
Favori Anime: One piece, Bakemonogatari,Yumekui Merry,Enma Ai,Usagi Drop,Black Lagoon: Roberta's Blood Trail ..
Favori Manga: one piece, beelzebub..
|
olağanüstü bir anime benim için, zevkle tekrar tekrar izleyebilirim 3. sezonunun çıkacağını duyduğumda sevincim kat be kat katlandı.Beklemeye sonuna kadar değeceğini düşündüğüm bir anime
|
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
bu seri gerçek zamanlı animeler arasında en güzeli
izlemek den çok zevk almıştım mafya tarzı anime ler arasında 1 numara dir bence hiç abartili sahnesı yok oldukca gercekcı ve dengeli izlemeyenlere kesınlıkle tavsiye ederım ![]()
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-11-2009
Mekan: Bursa
Favori Anime: Eureka 7
Favori Manga: Berserk,Lock On,Fairy Tail
|
Bol aksiyonlu ve mükemmel bir anime fakat sevmediğim tek yanı Rock..
Her bir bölümünde Rock'un gelişip gruptaki en iyi eleman olmasını beklemiştim ama beklentilerimi boşa çıkarmıştı.. Neyse umarım en yakın zamanda yeni sezonu çıkarda şu Rock'un biraz daha adam olduğunu görebilirim..
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Derken ?.Başka bir animeyle karıştımıyordun dimi
...Yahu Burda Bir Revy varki ötesi yok zaten(Hani Lara Croft'un pysko versiyonudur kendisi)...Birde Roberta to the Terminator var bu animede http://surbrook.devermore.net/adapta...l/roberta.html .Aksiyona dahil olmayan Balalaika da cabası...Animedeki bütün hatunlar aşmış.(Resimde Revy 'nin sağındaki pek sevmem sadece).Ama Çok güzel ve sürükleyici bir anime olduğu kesin...3.Sezon için manganın birazdaha ilerlemesi lazım.
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Kesinlikle ölmeden izlenilmesi gereken animelerden
Ben şahsen ilk bölümde demiştim bu böyle sıkıcı devam ederse devam etmeyeceğim diye ancaak bu düşüncem sadece 1 bölüm içinmiş...Gerçekten 1 günde 12 bölümü bitirdiğim için kendimle gurur duymuştum.Konusu karakterleri ve olayları bakımından 1 numara ben tavsiye ederim kesin izleyin
|
|
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 17-10-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: ichigo 100
Favori Manga: kesinlikle sevmem animenin tadını bozuyor.
|
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 29-11-2010
Mekan: Bursa
Favori Anime: one piece
Favori Manga: veritas
|
Şimdiye kadar izlememiş olan bir hata : ) bende senin gibi izlememiştim hep erteliyordum.
Fakat 1.bölümde bir kapıldım animeye bittiğinde sabah olmuş uyumadan işe gittim o gün
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|