|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan GunGrave Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> KÜNYE: Kategori: TV Serisi Bölüm Sayısı: 26 Firma/Stüdyo: Madhouse Studios, Victor Entertainment, Red Entertainment Yönetmen: Toshiyuki Tsuru, Hideyuki Ueno, Tomoyuki ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
GunGrave
Yayınlayan Squaw
11-02-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Manisa
Favori Anime: Gintama
|
Eline sağlık yine döktürmüşsün tanıtımda. Seriyi sana ben önermiştim sanırsam. Dediklerinin bir çoğuna katılıyorum. Son 10 bölüme kadar oldukça sürükleyici ve güzel giderken, hatta bilim kurguda çok göze batmıyordu, sonlara doğru olaylar değişti.
Ancak bazı kısımlar çok etkileyiciydi izleyemeyenler şiddetli için spoiler içerir Spoiler:
Squaw güzel bir kısma daha deyinmiş "dostluk" adına oldukça güzel şeyler bulabileceğiniz tadımlık bir seri... |
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 11-11-2009
Mekan: ankara tokat arası
|
bence serinin içine bilim kurgu öğelerini fazla katmasalarmış tadın yenmez olurdu
Başta bloody harry nin örgüt içnde yükselmesini izlerken son bölümlerde zombiler diyelim ortaya çıkması bayağı bi canımı sıktı ama yinede tavsiye edilesi zorla izlettiresi bir anime |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
@Urahara
Bana o kadar çok anime önermiştin ki hatırlayamıyorum bile ama en çok da Clannad'ı unutamıyorum önderidklerin arasında ![]() Clannad özellikle de After Story izledikten sonra sana olan güvenim sonsuz bu konuda biliyorsun Gungrave'de bahsettiğin kadar iyi bir seri çıktı,tabii bahsettiğim özellikleri kendini gösterene kadar ve seri özellikle ilk bölümde çok iyi bir seyirlik sunuyordu, keşke o hevesi son ana kadar taşıyabilseydi ama bu hemen hemen tüm Seinen türlerinin genel tabusu olmuş gibi,geleim spoiler konusuna;Spoiler:
Serinin,biraz daha yaratıkların yer aldığı temaya kayması serinin gizemini siliyordu belki ama yine de izlenebilir seyirlik oluğunu belirtmeden geçmeyeyim ![]() @smygon Harry,benim nadir olarak sevdiğim kötü karakterlerden birisidir aslında,pek klişe bir mafya yükselişine sahip olsa da yaptıklarıyla ve yapacaklarını oluşturan tabansal olaylarla serinin ana taşıydı,bu yönüyle de ayrı yerde tuttuğum birisi olmuştur kendisi.
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Manisa
Favori Anime: Gintama
|
@Squaw
Olsun daha tavsiye ederim sana lafı mı olur. (Kenshini unutmayalım bu arada Hiko Seijiro ve Hajime Saito, Sagara... ). Esasında konuyu daha da derinleştirebilirlerdi ama yapmamışlar. Brandon kendinden çok karşısındakini düşünen bir tipti belki de bu yüzden oldu bu olaylar. Ama dostluk bağları sevgisinden önde geliyordu. Harry olayı bunu açıkca gösteriyor. Söylemeyeyim diyorum ama asansör sahnesindeki durum diyim sen anla...Sanırım sana tavsiye edecek bir seri daha bulmuş olabilirim...
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|