|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Magic Knight Rayearth Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Anime'nin Adı: Mahou Kishi Rayearth Diğer Adları: Sihirli Şövalyeler, Magic Knight Rayearth Kategori: TV Serisi Tür: Fantastik, Mecha, Drama, Macera ...
2Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Magic Knight Rayearth
Yayınlayan martikanadi
11-02-2010 |
|
|
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
Şimdiye kadar izlediğim animeler arasında kalbimde taht kurmuş bir animedir. Bence her şeyiyle dört dörtlük bir anime. Tanıtım için teşekkürler.
|
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
Küçükken Tv de izlediğim, ama hakkında hiçbirşey hatırlamadığım anime ( tek hatırladığım şey çok hoşuma gittiğiydi
). Bir ara tekrar izlemek istemiştim ama kaliteli rav + uyumlu Tr altyazı gibi bir link bulamamıştım.Sadece kalitesiz hardsublar bulmuştum. Ben de indirmedim onları ve hala izleyemedim...Bir ara mutlaka izleyeceğim
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
tvde yayınlandığı yıllarda severek izlediğim serilerden biriydi. hala da sevdiklerim arasındadır. 1. sezonun son bölümlerinde ortaya çıkan gerçekler beni baya şaşırtmıştı, çok etkileyici bir sondu. 2. sezonu da severim ama 1. sezon çok daha eğlenceli, maceralı ve karakterlerin gelişimlerini görebildiğimiz için tercihimdir. ayrıca 2. sezon bana biraz kasvetli gelirdi ve sonunun da hep farklı olmasını dilerdim.
ayrıca müziklerini de çok severdim. en sevdiğim karakter Fuu bizdeki adıyla Anemon' du Ferio ile birlikte, ha bir de Lantis
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
ne güzel seriden biri hem konu hem senaryo oldukca güzel
benim en seçme serilerimdendir ![]()
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 30-10-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Sailormoon, Magic Knight Rayearth, Fate Stay Night, Special A,Loveless
Favori Manga: Dengeki Daisy, Merupuri
|
Kesinlikle herşeyiyle mükemmel bir seri. Önce TV'de izleyip sonra orjinal seslendirmeden izleyerek iki kere hayran kaldığım bir yapım. Clamp'ın bütün yapımlarını severim ama Magic Knight'in yerini alabilecek bir anime yok gözümde
![]() Tanıtım için teşekkürler... |
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 06-08-2010
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayearth
|
bende çok beğeniorum ama indirmek istiorum nerden indirebilirim burdada yok .yardımcı olurmusunuz
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-09-2009
Favori Anime: tsubasa,one piece
|
Sitede sizin çevirler kısmında altyazısı var. Torrent kullanıp bakabt den indirebilrsin.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
|
Hepsini geçtim, opening budur!!!
|
|
#9 |
Giriş Tarihi: 07-04-2011
Favori Anime: Bleach, Nana, Lovely Complex, Skip Beat!, Hime-chan no ribbon
Favori Manga: skip beat!
|
lantisli olan da şahaneydi !!!
ah be brt sen güzel kanalmışsın... ![]() ama sonu kötüydü yaaa öle mi biter bu anime yaaa....püfff...bak yine hatırladım kızdım...
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|