|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Saikano
Yayınlayan martikanadi
15-02-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
İnsan çizimleri biraz basit görünsede Saikano gerçekten izlemeye değer bir seridir. Özellikle drama ve romantizim ağırlıklı anime seven arkadaşlara tavsiye ederim. Tabi bazı eksik yanlarıda var, @martikanadi'nın da söylediği gibi insan çizimleri ve savaşın her köşesine Chise'yi yönlendirmeleri biraz fazla olmuş. Chise gbi bir kızın hat saffa da utangaç ve sakar biri olması ve aynı anda elinde yok edeci bir güç bulunması sizce de ürkütücü değil mi?
|
![]() |
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Favori Anime: Death Note, Wolf's Rain.
|
Uzun zaman izlemeyi düşündüğüm ama cesaret edemediğim bir seridir, aşırı dramdan bazı dönemler çekiniyorum, tanıtım için teşekkürler.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni - Gunslinger Girl - Night Head Genesis
Favori Manga: Fairy Tail - CLOVER
|
Geçenlerde bu seriyi izleme listeme almıştım, ne zaman izlerim bilmiyorum ama merak ettiğim bir anime. Biraz ağır bir seri gibi.
Tanıtım için sağ ol, etkileyici bir yazı olmuş.
![]() |
| Tanıtım Araçları | |
|
|