Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları > Anime Tanıtımları ve İncelemeleri

Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı.

Güncel çalışmalarımız []

The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk

Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk Diğer Adları: ???—??? ?the Aegis of URUK?, Druaga no To ~the Aegis ...

Like Tree1Beğenilenler

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Yayınlayan martikanadi
15-02-2010
Standart The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk

Diğer Adları: ???—??? ?the Aegis of URUK?, Druaga no To ~the Aegis of URUK~
Kategori: TV Serisi
Tür: Macera, Fantastik, Komedi
Bölüm Sayısı: 12

Tanıtım

Tırmanıcılar adı verilen insanlar her Anu yazı geldiğinde Druaga Kulesi’ne çıkar ve oradaki yaratıkları öldürerek şan şöhret ve para kazanmayı amaçlarlar. Ancak Kulenin en üst katında Mavi Kristal Asa vardır ve bu Asa’yı kazanan kişinin dileği yerine gelir. Pek çok kişi bu kadar zorlu bir tırmanışı ve savaşı göze alamaz ve sadece biraz para kazandıktan sonra geri döner. Bazıları ise sadece kulenin en üst katına çıkmayı amaçlamışlardır…

Kahramanımız jil sadece çok güçlü bir kahraman olmayı isteyen birisidir bu nedenle kulenin en üst katına çıkmayı amaçlar ve kendine tırmanışta yardımcı olacak bir ekip kurar… Gerçi ekip Kaaya adında bir kızın etkisiyle kurulmuştur. Anu yazı gelmiştir ve tırmanış başlamaktadır ancak bu sefer kulenin en tepesine çıkmayı amaçlayan birçok insan vardır. Jil’in takımı sadece kuledeki canavarlarla değil rakipleriyle de mücadele etmek zorundadırlar…

Yorum

İlk bölümden itibaren oldukça eğlenceli ve sürükleyici geçen bir seri olmakla beraber bazı eğlence unsurları abartıldığı için seriye sıkıcılık katmaktadır. Sonu nedeniyle izleyenleri hüsrana uğratmaktadır. Ancak çizimleri oldukça güzel ve canlı özellikle son bölümdeki bazı yaratıklar oldukça gerçekçi diyebilirim… ( Ancak Ateri bölümleri sinirimi bozdu. )

İnsanın kafasını karıştıran allak bullak eden sürekli soru işaretleri bırakan bir seridir. 2. sezonun gelmesini, sanırım bu sezonu izleyen herkes dört gözle bekleyecektir…

Karakterler

Jil

Yardım sever, iyilik dolu kalbi olan, güler yüzlü ve güçlü başkarakterimizdir. Altında yatan gerçek sebepleri düşünmeden olaylara balıklama atlamaktadır. İnsanlara yardım etmek için elinden geleni yapar.

Kaaya

Jil’in ekibinden büyücü bir kız. Tam olarak ne düşündüğü ne istediği belli olmayan sırlar içinde yaşayan biridir. 2. esas karakter dememiz mümkün.

Ahmey

Daha önce orduda bulunmuş, ekipte tırmanış tecrübesi olan tek kişidir. Oldukça güçlüdür ve arkadaşları için her şeyi yapabilir.

Melt

Takımın ikinci büyücüdür. Aristokrat bir aileden gelmesine rağmen bütün servetini tüketmiş bir alkoliktir. Ancak takıma girdikten sonra kendini toparlamış ve arkadaşlarıyla savaşmaya başlamıştır. Çok ve boş konuşan sürekli dırdır eden mızmız bir çocuğu anımsatır.

Coope

Melt’in yardımcısıdır. Henüz bir çocuk olmasına rağmen olgun bir kişiliğe sahiptir. Melt’in bütün işlerini yapar hatta Melt’in dövüşmesini bile sağlar.. Takımda yemek yapabilen tek kişidir.

Neeba

Jil’in üvey abisidir. Sırlara sahip biridir. Kardeşini çok sevmektedir ancak sırları onu başka yollara sürükler…
Hotello bunu beğendi.

Genel Bilgi
Anime Türü
Fantastik,Komedi,Macera

Favori

Üye degerlendirmesi
Müzik
58.3%58.3%58.3%
5.83
Video
61.7%61.7%61.7%
6.17
Hikaye Anlatımı
56.7%56.7%56.7%
5.67
Karakter
55%55%55%
5.50
Tasarım
63.3%63.3%63.3%
6.33
İzlenebilirlilik
56.7%56.7%56.7%
5.67
Genel
55%55%55%
5.50
6 kullanıcı oyladı 58% averajla

Tanıtım Araçları

Eski 15-02-2010, 19:07   #1
Ne düşünüyorsun?

----

nasu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
Standart İlgi: The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk

Tanıtım için teşekkürler. İzlediğim güzel animelerden biriydi. RPG tarzı senaryosu çok hoşuma gitmişti, açılış ve kapanışı da cabası. Atari bölümü ise benim en sevdiğim bölümdü. Özellikle Jil ilerlerken bizimkilerin aşağıda keyif sürmesi felan.

Spoiler:
Ahmey'in ölmesi beni çok üzmüştü, zaten sonu da resmen insanı "@_@" hâline getiriyordu. Bittiği zaman 2.sezonunun çıkmasını sabırla beklemiştim.

Bence fantastik-kurgu severlerin seyretmesi gereken güzel bir anime.
Baynasu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-02-2010, 19:11   #2
Ne düşünüyorsun?

çok yorgun

martikanadi'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man

Ben hala ikinci sezonu indiremedim ama merak ediyorum umarım o da en az bunun kadar güzeldir....
Eski 15-02-2010, 19:28   #3
Ne düşünüyorsun?

----

nasu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub

“ Orjinal Gönderi : martikanadi Mesajı Görüntüle

Ben hala ikinci sezonu indiremedim ama merak ediyorum umarım o da en az bunun kadar güzeldir....
İkinci sezonun tamamını bulmak zor olabilir, bu lisans olayları yüzünden çoğu grup sonlara doğru bırakmıştı :(
Baynasu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-2010, 03:11   #4
Neq
Ne düşünüyorsun?

----

Neq'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-01-2010

@martikanadi tanıtım için teşekküler, yorumuna da aynen katılıyorum. 1 ve 2.sezonu izledim ve benimde abartılı bulduğum bir konu "Aaa, ben ana karakterdim, bunu ben yapmam lazım!" gibi işlemeler bazı noktalarda can sıkıcı noktalara ulaşabiliyor. Konu anlatımında da "sanki buralar boş kaldı bişilerele doldurmaka lazım" gibi düşünülmüş bu da kafa da soru işaretlerini artırıyor.
BayNeq Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-02-2010, 06:27   #5
Ne düşünüyorsun?

----

BooGeMaN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 24-09-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: To Aru Majutsu no Index/Full Metal Alchemist Brotherhood/Baka to Test to Shoukanjuu / Ni!
Favori Manga: D.Gray Man/Hitman Reborn/

İzlediğim güzel bir seriydi özellikle 2 sezonunda açılış müzikleri harikaydi animenin ilerleyişi de fena değildi sonu na falan fazla kafa yormadım çünkü biraz internetten araştırdığımda animenin eski bir rpg oyunundan yapıldığını birde atari bölümününde aslında oyunun ta kendisi olduğunu öğrenince çok güldürmüştü beni
BayBooGeMaN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-02-2010, 06:59   #6
Ne düşünüyorsun?

----

ecursed'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: freiburg
Favori Anime: elfen lied, claymore , d gray man ....

1.sezonun fansub i var mi acaba?
Bayecursed Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-02-2010, 19:17   #7
Banned
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 11-02-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: lovely complex , claymore , elfen lied....
Favori Manga: death note

tanıtım için sağol XD güzelll:=)=)
Bayanalevvv.... Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-03-2010, 20:24   #8
Ne düşünüyorsun?

----

MangaMKB'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-03-2010
Favori Anime: -
Favori Manga: -

güzel bişeye benziyo teşekkürler!
Eski 19-03-2010, 00:22   #9
ciel :)

----

hayalett'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-09-2009
Favori Anime: busou renkin

açıkcası iz bırakan bi anime değil..bazı yerler o kadar saçma geliyo ki ilerleyen bölümlerde üzülemiyorsun bile..yine de oldukça komik izlenebilir bir anime..

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık