|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk Diğer Adları: ???—??? ?the Aegis of URUK?, Druaga no To ~the Aegis ...
1Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk
Yayınlayan martikanadi
15-02-2010 |
|
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Tanıtım için teşekkürler.
İzlediğim güzel animelerden biriydi. RPG tarzı senaryosu çok hoşuma gitmişti, açılış ve kapanışı da cabası. Atari bölümü ise benim en sevdiğim bölümdü. Özellikle Jil ilerlerken bizimkilerin aşağıda keyif sürmesi felan.Spoiler:
Bence fantastik-kurgu severlerin seyretmesi gereken güzel bir anime. |
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Ben hala ikinci sezonu indiremedim ama merak ediyorum umarım o da en az bunun kadar güzeldir....
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
İkinci sezonun tamamını bulmak zor olabilir, bu lisans olayları yüzünden çoğu grup sonlara doğru bırakmıştı :(
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
@martikanadi tanıtım için teşekküler, yorumuna da aynen katılıyorum. 1 ve 2.sezonu izledim ve benimde abartılı bulduğum bir konu "Aaa, ben ana karakterdim, bunu ben yapmam lazım!" gibi işlemeler bazı noktalarda can sıkıcı noktalara ulaşabiliyor. Konu anlatımında da "sanki buralar boş kaldı bişilerele doldurmaka lazım" gibi düşünülmüş bu da kafa da soru işaretlerini artırıyor.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 24-09-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: To Aru Majutsu no Index/Full Metal Alchemist Brotherhood/Baka to Test to Shoukanjuu / Ni!
Favori Manga: D.Gray Man/Hitman Reborn/
|
İzlediğim güzel bir seriydi özellikle 2 sezonunda açılış müzikleri harikaydi animenin ilerleyişi de fena değildi sonu na falan fazla kafa yormadım çünkü biraz internetten araştırdığımda animenin eski bir rpg oyunundan yapıldığını birde atari bölümününde aslında oyunun ta kendisi olduğunu öğrenince çok güldürmüştü beni
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: freiburg
Favori Anime: elfen lied, claymore , d gray man ....
|
1.sezonun fansub i var mi acaba?
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 11-02-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: lovely complex , claymore , elfen lied....
Favori Manga: death note
|
tanıtım için sağol XD güzelll:=)=)
![]()
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-03-2010
Favori Anime: -
Favori Manga: -
|
güzel bişeye benziyo teşekkürler!
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-09-2009
Favori Anime: busou renkin
|
açıkcası iz bırakan bi anime değil..bazı yerler o kadar saçma geliyo ki ilerleyen bölümlerde üzülemiyorsun bile..yine de oldukça komik izlenebilir bir anime..
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|