|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Nodame Cantabile
Yayınlayan Squaw
21-02-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
Çevirmen
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: çanakkale
Favori Anime: prince of tennis, one piece, kyou kara maou, ouran
Favori Manga: w juliet, one piece, rosario vampire, fruits basket
|
Çok güzel bir tanıtım olmuş..Ellerine sağlık..
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Favori Anime: Death Note, Wolf's Rain.
|
Çok hoş bir seridir, izlerken bölümlerin nasıl geçtiğini anlamamıştım, hoşuma gitmeyen tek şey, nodame'nin Chiaki karşısında fazla ezik olmasıydı. 2. sezonunu izleyemedim ama umarım durum değişmiştir, gerçi final de çıkıyor şimdi, tanıtım hoş olmuş, sağol.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-10-2009
|
Son sezon bomba gibi. Nodame hakimiyeti ele geçirdi diyebilirim
Yayınlanan son bölüm ise mükemmeldi. 2. sezona yavaş yavaş başla derim. Son sezon da 11 bölüm sürecek diyorlar. Sonuna yetişirsin işte
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-09-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Fate/Stay Night,Clementine,Rose Of Versailles,Rurouni Kenshin:Tsuiokuhen,Lovely Complex...
|
Romantik - komedi animelerini çok severim ama bu seride klasik müzik olması benim için daha da güzeldi.Animeyi izlerken bir taraftan da dinlediğimiz o güzel müziklerin hatırına bile bu animeyi izlerdim doğrusu.
Komedisi de hiç sıkmayan güzel animelerden birisi.Karakterlerin arasındaki komedi öğeleriyle süslenmiş ilişkileri izlerken çok eğlenmiştim.Nodame ve Chaiki ise çok tatlı bir çift benim gözümde.Umarım 3. sezon sonunda çok net bir ilişki yaşadıklarını gösterirler bize. |
![]() |
|
|
|
#5 |
|
Asistan
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Samsun
Favori Anime: Nodame Cantabile
Favori Manga: Naruto
|
Bu seri, izlemeye başladığım andan beri andan beri favorimdir. Müziklerine büyülenirsiniz, güldürü unsurları devreye girdiğinde karnınıza da ağrılar girer, romantizm de bir o kadar hoştur. Seride pek çok unsur işlenmiş ve o kadar eğlendirici bir şey çıkmış ki ortaya, izlemeye bir başladığınızda kendinizi durduramıyorsunuz. Nodame birden en sevdiğiniz karakter oluyor, etrafta "mukya, gyabo" diye gezinmeye başlıyorsunuz. Hele ki klasik müziği -ve özellikle de piyanoyu- seviyorsanız, seri favorilerinizden biri oluyor! Hiç tereddüt etmeden izlenebilecek bir seridir; eğer izlesem mi diye düşünenler varsa hiç beklemesinler.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
sadece müzikleri için bile izlenir bence. 1. sezonda görsel olarak en beğendiğim şey, konser sahnelerinde enstrümanlara yakın çekim yapılan kısımlardı, dalıp dalıp gidiyordum o sahnelerde
![]() hiç komedi olarak bakmadım bu seriye 1. sezonda çok da gülmedim açıkçası ama bu animeyi kötü bulduğum anlamında anlaşılmasın, müzik, bunun yanında chiaki ve nodame arasındaki ilişkiyi izlemek benim için yeterliydi. başlarda chiaki' ye gıcık olsam da, nodame' yi çok çocuksu bulsam da sonradan çok alıştım bu karakterlere. 2. sezon müzik açısından fakir ama komedi açısından tatmin ediciydi ![]() tanıtım için teşekkürler
|
|
|
#7 |
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 16-09-2009
Mekan: Ankara - Eskişehir
Favori Anime: Death Note
|
Gerçekten güzel bir seri, Beyazm'ında dediği gibi Nodame'nin Chiaki karşısında fazla ezik olması biraz kötü oluyor, ama yine de izlerken hiç sıkılmadım oldukça sürükleyici. Henüz 2. sezonu izleyemedim. Tanıtım da gayet iyi olmuş, eline sağlık Squaw.
Son Düzenleme Cheza tarafından 25-02-2010 16:42 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-06-2010
|
Çok harika bir seri Nodame Cantabile, gerek müzikleri gerek işlenişi... Aynı zamanda dizisi de yapıldı o da çok güzeldi. Japon dizilerini seviyorsanız ve Nodameyi bir de o şekilde görmek istiyorsanız tavsiye ederim. Bir anda bitiyor zaten. =))
|
|
|
|
![]() |
| Tanıtım Araçları | |
|
|