|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Zoku Natsume Yuujinchou Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> silebilirsiniz....
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Zoku Natsume Yuujinchou
Yayınlayan Anifly
21-02-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Dört dörtlük bir anime kanımca. İzlerken sizi hiç yormayan ve sıkmayan animelerden birisi.
Natsume'nin youkailere olan davranışları ve tavrı insanda böyle adamlar var mı dedirtiyor. Nyanko-sensei'in ise bu animeye katkısı çok büyük onun içki içmesi ve sonrasında sapıtması, natsume ile olan dialogları olmasa belki bu seri bu kadar başarılı olmazdı
|
|
|
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Gerçekten çok beğendiğim bir seri... Ama önce ikinci sezonu sonra birinci sezonu izledim olsun yine de keyifle izlediğim serilerden birisi....
|
![]() |
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 02-11-2009
Mekan: Denizli - Ankara - Antalya - İzmir
Favori Anime: FMA - FMP
Favori Manga: Tüm Mangalar
|
Evet süper bir animdi hatta Başlangıç müzigi süperdir telefonumunda zil sesi okadar seviyorum
ve martikanadi Bende senin yaptığın hatayı yaptım 2 sezon izledim sonra birinci sezonu izledim artı mangasınıda okudum gercekden süper bir anime |
![]() |
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Bu bir hata mı bilmiyorum ama ben de ikinci sezonu ilk olarak izledim ilk sezonun çevirisi varsa izlemeyi düşünüyorum. Ama bence bu sezon büyük bir final yaşanmadı hatta son bölümden sonra yeni bir bölüm bekler oldum
aklıma takılan bazı soruların cevabını da alamadım henüz. Sensei hakkıında çok merak ettiğim şeyler vardı
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Çok sevdiğim bir anime olup yeni sezonunu beklemekteyim.
|
|
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|