Bleach
Yayınlayan elovitnas
27-02-2010
Standart Bleach

KÜNYE
Tür: Tv Serisi
Bölüm Sayısı: 259+ (Hala Devam Ediyor)
Firma/Stüdyo: Studio Pierrot, Dentsu, Tv Tokyo
Yünetmen: Noruyuki ABe
Senaryo: Masahiro OKUBO, Michiko YOKOTE, Natsuko TAKAHASHI, Rika NAKASE
Animasyon: Etsuko KIMURA, Masayuki KATOU, Miho INOUE, Shinya MIKI, Akio KAWAMURA, Masaya ONISHI
Müzik: Ryo OYAMA
Dizayn: Masashi KUDO
Orjinal Eser: Kubotite

KoONU
Kurosaki İchigo 15 yaşında bir lise öğrencisidir. Babası ve 2 küçük kız kardeşiyle birlikte bir klinik işletmektedirler. Ama İchigo'nun garip bir özelliği vardır. Ölülerin ruhlarını görüp onlarla konuşabilmektedir.

Birgün bir Shinigami (Ölüm Tanrısı) olan Kuchiki Rukia İchigo'yla karşılaşır. İchigo ruhlar gibi Shinigamileri'de görebilmektedir ve Rukia buna oldukça şaşırır. Tam o esnada bir Hollow (kötülüğe kalbi yenikl düşmüş ruhlara verilen isim) İchigo'nun evine sardırır ve kız kardeşlerini yakalar. Görevi Hollowları öldürmek olan Rukia hollowla savaşır ama yaralanır. Kardeşlerini kurtakmak isteyen İchigo Rukia'dan yardım ister ve Rukia kardeşlerini kurtarabilmesi için İchigo'ya Shinigami güçlerini verir. Artık İchigo'nun hayatı tamamen değişmiştir.

KİŞİSEL GÖRÜŞ
Aylı adlı manga serisinin anime uyarlaması. Dünya genelinde milyonlarca fanı olan efsane olmuş bir anime serisi. Konu olarak başta sıradan gelsede sonradan senaryo iyice dallanıp budaklanmakta bir sonraki bölümü iple çekmektesiniz. Çizimleri, müzikleri, karakterleri, mizah anlaışı tek kelimeyle mükemmel. Daha birşey anlatmaya gerek yok gidin ve izleyin milyonlarca insan yanılıyor olamaz

Bleach

Genel Bilgi
Anime Türü
Aksiyon,Büyü,Dövüş,Süper Güç

Favori
3 üyenin favori listesinde

Favori Listesi

Üye degerlendirmesi
Müzik
88.3%88.3%88.3%
8.83
Video
91.7%91.7%91.7%
9.17
Hikaye Anlatımı
83.3%83.3%83.3%
8.33
Karakter
91.7%91.7%91.7%
9.17
Tasarım
86.7%86.7%86.7%
8.67
İzlenebilirlilik
95%95%95%
9.50
Genel
91.7%91.7%91.7%
9.17
6 kullanıcı oyladı 90% averajla

Tanıtım Araçları

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Eski 02-03-2010, 19:39   #1
Sadık Üye

Anifly'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
Standart İlgi: Bleach

Arada atlamalar yaparak ancak 50. bölüme kadar gelebildim beni pek sarmayan bir anime çok fazla uzattıkları bölümler de beni sıkmış olabilir çizimleri de pek iyi değil hatta ilerledikce daha da kötüleşti çizimler. Sevdiğim tek şey ilk bölümlerdeki açılış parçası
Tanıtım için teşekkürler^^
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-03-2010, 10:06   #2
Yeni Üye

ShadowFalcon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 17-10-2009
Favori Anime: Code Geass
Standart İlgi: Bleach

Süper bir anime
Yorum

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 16:32.