|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Higurashi no Naku Koro ni Serileri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> KÜNYE: Anime'nin Adı: Higurashi no Naku Koro ni ( ひぐらしのなく頃に), Kai, Rei Diğer Adları: When They Cry, When Cicadas Cry ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Higurashi no Naku Koro ni Serileri
Yayınlayan Skullchukka
08-09-2009 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
|
When They Cry serileri - Sıralama
Higurashi no Naku Koro ni (1. Sezon) [When They Cry 1] - Soru Bölümleri Higurashi no Naku Koro ni Kai (2. Sezon) [When They Cry 2] - Cevap Bölümleri Higurashi no Naku Koro ni Rei (3. Sezon - OVA bölümleri) [When They Cry 2.5] - Ekstra Bölümler & Umineko'ya geçiş Umineko no Naku Koro ni (1. Sezon) [When They Cry 3] - Soru Bölümleri Umineko no Naku Koro ni Chiru (2. sezon) [When They Cry 4] - Hikâyenin devamı & Cevap Bölümleri Lütfen bir sezonu bitirmeden diğerini izlemeyiniz.
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Çok sevdigim bir seridir.Tanıtım güzel olmuş nice güzel tanıtımlara.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
|
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Harika bir tanıtım.
Beğenmenin çok ötesinde hayran olduğum yapımların başında gelir. Herşeyi ile sıradanlık ve basitlikten çok uzak. İçinde barındırdığı gerilim, psikoloji, gizem vb tüm özelliklerin tam olarak hakkını veren başyapıt. |
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Sadece ilk sezonu seyretmistim. Begendigim etkileyici bir yapim. Tanitim icin tesekkürler.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: darker than black,loveless
|
güzel bir tanıtım olmuş..izlemeyenlerin hemen izlemek isteyeceği şekilde.. henüz 1 sezonu izledim ve diğerlerini izleme fırsat bulamadım.. ama diğer anime serilerinden tamamen farklı bir anime.. diğer anime serilerinden beklediğiniz hiçbirşey yok diyebilirim.. seri gerek psikoloik olarak gerekse fiziksel olarak sınırları zorlayan bir animedir..
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Benim kanımı donduran nadir animelerden biridir Higurashi. Tatlı tatlı çocukların aniden psikopatlaşarak verdikleri tepkiler ve mimikler olağan üstü yansıtılmış seride.
İlk seride kafam allak bullak olup ikinci seride bazı sorulara yanıtlar almıştım. Seyirciyi sıkmayan keyifli animelerden biri. |
|
|
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Ezbere bildiğim harika bir tanıtım, harika bir seri. Hafızamı(zı) sildirip yeniden izlemek gibi planlarım(ız)ın olması, serinin güzelliğini kanıtlıyor. Her karakterin kendine özgü replikleri (kana, desu vb), arkaplanda sürekli yer alan Higurashi sesi, komediyle psikopatlaşmış sahnelerin birbiriyle uyumu vb. gibi konular da serinin harikalığını kanıtlamaya yetiyor.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
Bu seriyi günde üç-dört bölüm izleyerek bitirdim. Korkağın teki olmama rağmen içindeki korkunç öğeler biri ikiyi geçmez. Belki çok korkunç olmaması türü korku olan bir anime için kötü özellik olarak görülebilir (benim için görünmese de), yine de çok kaliteli bir yapım. Sürekli yeni bölümlerle ya da başka sezonlarla uzatılması da kalitesini arttırıyor. Her bölümü heyecanla takip ettim ve izlediğime sevinerek bitirdim. Vermek istediği mesajları çok duygusal bir şekilde vermişler, genelde bir şey izlerken duygusal sahnelerde pek ağlamazdım, sadece gözlerim dolardı, şimdilerde en küçük sahnede bile gözlerim doluyor. Buna da ilk defa bu seriyle başladım galiba. Şarkılar başarısıyla "bizi Kawai Kenji yaptı!" diye bağırıyorlar. İlk sezonun çiizmleri güzel olmasa da ikinci sezondaki görüntü kalitesi de gayet güzel.
Umineko da bize aynı tadı verir inşallah. |
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|