|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Higurashi no Naku Koro ni Serileri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> KÜNYE: Anime'nin Adı: Higurashi no Naku Koro ni ( ひぐらしのなく頃に), Kai, Rei Diğer Adları: When They Cry, When Cicadas Cry ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
|
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
|
KÜNYE:
Anime'nin Adı: Higurashi no Naku Koro ni (ひぐらしのなく頃に), Kai, Rei Diğer Adları: When They Cry, When Cicadas Cry Tür: Doğaüstü Güçler, Bilim Kurgu, Dedektiflik, Gerilim, Korku, Komedi, Psikolojik, Tuhaf Bölüm Sayısı: 26+24+5
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Benimde en sevdiğim serilerden biridir.İlk sezonun yaşattığı gerilimi ve tutkuyu güzel bir ikinci sezonla tamamladıktan sonra üçüncü sezona sarkan soruları Rei de harcadıklarını düşünüyorum.
|
|
|
|
|
#11 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-11-2009
Mekan: Bursa
Favori Anime: Eureka 7
Favori Manga: Berserk,Lock On,Fairy Tail
|
Suana kadar izledigim en etkileyici korku anime serisi..
|
![]() |
|
|
|
#12 |
|
----
Giriş Tarihi: 27-10-2009
Mekan: Sakarya-Ankara-Bolu
Favori Anime: Cardcaptor Sakura,Higurashi. School Days i de söylesem mi ki :D
Favori Manga: Claymore, Ichigo 100%
|
Arkadaşlar Higurashi Rei nin video linklerini nereden bulabilirim? 5 bölümün tamamını
|
![]() |
|
|
|
#13 |
Giriş Tarihi: 17-03-2010
Mekan: bilinçaltı
Favori Anime: Requiem for the Phantom, Footprints in the Sand, Higurashi serisi
|
serinin ilk sezonunu henüz bitirdim ve ikincisini indirmeye başladım bile,
henüz izlememiş olsam da ilk sezonda oluşan bazı soru işaretleri bölümlerin bazılarında çözmek mümkün. iyi - kötü herşeye karşı arkadaşların nasıl olması gerektiğini anlatabilen kaliteli bi yapım. ps: ilk bölümü izlemeye başladığımda ne kadar çocukça diye düşünmüştüm, bu düşünceleri bana yedirdi, çok sevindim. |
![]() |
|
|
|
#14 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
|
En değer verdiğim animelerdendir Higurashi serileri.İlk sezonu nefes almadan izlemiştim.2.sezon ilkinin yanında biraz daha sönük gibi geldiyse de bana,yine de hakkını vermek gerek,güzel bir "çözüm" sezonuydu.Rei'ye gelince bence berbattı.Neden iki güzel sezondan sonra öyle saçma ovalar çıkardıklarına anlam verememiştim hala da yadırgıyorum.
Seride kurgu çok iyi.Genelde gerilim hissediyorsunuz,karakterlerin birlikte gülümsediği sahneleri özlüyorsunuz yeri gelince. Sürekli sorularla karşılaşıyorsunuz ilk sezonda zaten.Bu da izleyiciyi animenin içine çekip seyri daha çekici kılıyor.Bir bölüm,bir bölüm daha derken animeyi bitirmiş oluyorsunuz. Tüm anime severlere öneriyorum.
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|