|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Umineko no Naku Koro ni Serileri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> KÜNYE: Anime'nin Adı: Umineko no Naku Koro ni ( うみねこのなく頃に), Chiru Diğer Adları: When They Cry, When Seagulls Cry Tür: ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Umineko no Naku Koro ni Serileri
Yayınlayan Skullchukka
08-09-2009 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
|
When They Cry serileri - Sıralama
Higurashi no Naku Koro ni (1. Sezon) [When They Cry 1] - Soru Bölümleri Higurashi no Naku Koro ni Kai (2. Sezon) [When They Cry 2] - Cevap Bölümleri Higurashi no Naku Koro ni Rei (3. Sezon - OVA bölümleri) [When They Cry 2.5] - Ekstra Bölümler & Umineko'ya geçiş Umineko no Naku Koro ni (1. Sezon) [When They Cry 3] - Soru Bölümleri Umineko no Naku Koro ni Chiru (2. sezon) [When They Cry 4] - Hikâyenin devamı & Cevap Bölümleri Lütfen bir sezonu bitirmeden diğerini izlemeyiniz.
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Harika bir tanıtım daha bundan güzeli olamazdı, teşekkürler.
Higurashi'den sonra kendisinden çok şeyler beklediğim bir seri. Son Düzenleme meyday tarafından 06-09-2011 21:45 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Higurashilerin devamı mı varmış hiç duymamıştım... Teşekkür ederim hemen kollarımı sıvayıp bulayım şu Umnekoları çevirisi yapıldı mı acaba ?....
|
![]() |
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 14-09-2009
Mekan: Başkent
Favori Anime: Versailles No Bara
Favori Manga: Bitter Virgin
|
higurashiyle bir bağlantısı varmıdır yoksa başka bir serimidir?açıklarmısınız..
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Bağlantılı denebilir bazı karakterleri bu seride de görmekteyiz.Ama seri hikaye olarak bambaşka bir yapıda.Ama higurashi'nin verdiği hazı veremedi ilk sezon olarak.
|
|
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 22-01-2010
|
Az önce bitirdim.Gerçekten müthişti.Ama...Ama...
Spoiler:
|
|
|
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|