|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Broken Blade Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> "FATE" - Kokia...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Broken Blade
Yayınlayan Akuma_Blade
20-05-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
çok hoş bir tanıtım olmuş ellerine sağlık
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 14-10-2009
Mekan: Evrendeki Bir Yer
Favori Anime: Erementar Gerad,Fate/stay Night, Kimikiss, Shakugan No Shana, Toradora, Otome Wa Boku Ni Koishiteru
Favori Manga: Merupuri , Parallel
|
Konusuda güzelmiş doğrusu, bakalım ilk hangi grup çevireçek bunu. Merakla bekliyorum.
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
tanıtımı güzel olmuş eline sağlık fimler başlayınca eminim çeviren birileri çıkar.
|
|
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 04-12-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: Bakemonagatari, Darker Than Black,Naruto,Bleach,OnePiece
Favori Manga: OnePiece
|
Güzel bir tanıtım olmuş. Yazın başlarız buna.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
İlk film birkaç gün önce Japonya'da gösterime girdi. Henüz hasılat bilgisine ulaşamadım ama izleyicilerin %70'inin bayanlardan oluştuğundan bahsedildi.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
1. bölüm çevirisine başladım.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hadi kolay gelsin.Bd lerde baya büyük boyutluymuş ,50 dakika için. İndirelim.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Bu habere sevindim. Dün gg'nin 720p'sini indirdim. İzleyeyim mi izlemeyeyim mi diye düşündüm biraz. Akuma kesin bunu çevirir diye aklımdan geçiyordu. Kolay gelsin. Beklemedeyiz.
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Tanıtımdaki resimde olan kızlar bu anime içindeyse ben erkeklerin daha fazla olacağını düşünüyordum ama Akuma %70 kız demiş ilginç o zaman.
Ayrıca yan bilgi olarak vereyim Exile bunun ilk bölümünü çevirdi.
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|