|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Memories Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> You Tube...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Memories
Yayınlayan Akuma_Blade
11-07-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
İlk izledigim anime movielerden biridir.Üç hikaye üzerine kurgulanmış bir çalışmadır.Türkçe dublaj olarak izlemiştim. Farklı birşeyler arayan , herkese tavsiye edilir.Tanıtım için teşekkürler.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Stink Bomb
En komik ve en hareketli bölüm. Birbiri sıra gelen yanlış anlamalar ile giderek içinden çıkılmaz hale gelen karmaşanın öyküsü. Bir nevi kıyamet senaryosuda denebilir. Magnetic Rose Bilimkurgunun vaz geçilmez temalarından olan Rüya-Gerçek arasındaki ilişkinin hakkını vererek işleyen nefis bir öykü. Kimi mecralarda bir nevi "Solaris" esintisi taşıdığından bahsediliyor. Geçmiş, geçmişe ait tatlı anılar, bugünü yaşarken o anıların içinde yaşama... Cannon Fodder Anime kamerasındaki sahnelerin hiç kesilmemiş gibi ilerlediği, bir distopya öyküsü. İnsanlar, dev topları ateşlemeye yönelik bir hayat sürdürdüklerinden; şikayetleri ve geleceğe dair düşleri bile bu yaşam tarzına göre şekillenmiştir.
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-11-2009
Mekan: Bursa
Favori Anime: Berserk,Fma,Maison İkkoku,Cobra,GTO,NGE,Slam Dunk,Wolf's Rain,Kenshin
Favori Manga: Vagabond,Berserk,Gantz,Slam Dunk,Blade of Immortal,Kenshin
|
Vcd tr dublaj formatında izlediğimi hatırlıyorum...özellikle Magnetic Rose hikayesini çok beğenmiştim....
|
![]() |
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
benimde ilk izlediğim animelerden.Çok beğenmiştim.Farklı bir yapı
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Geçenlerde (dediğim birkaç haftayı geçmiştir kesin
) izlediğim bir üçleme idi.Sanırım adından dolayı çok şey bekleyerek oturmuşum ekran karşısına,her film içeriğinde ilginç mesajlar barındırıyordu muhakkak,barındırsa da beni kendine çekemeyen yapımlar kategorisinde yerini aldı maalesef.İlk film (Magnetic Rose) için pek olumsuz bir şey söyleyemem çünkü hikaye içinde hikaye türünde olan işlenmişlikler her zaman ilgimi çeker ki bu filmde de rüya ve gerçek yaşam arasındaki köprüde yürürken nelerle karşılaştığımızı çok güzel bir işleyiş ve dille ekran karşısındakilere yani bana çok güzel aktarıyordu.İlk filmde yer alan kırmızılıklar ise sanırım bu filmi sevmemdeki diğer etkenlerden birisiydi,bu demek değildirki her kırmızı ağırlıklı yapıma gözüm kapalı girerim ama nedense böyle bir öyküye çok yakıştığına inananlardanım. İkinci film (Stink Bomb) için ise;traji-komik hikayeleri oldum olası sevmem,nedense bana çok sığ çok gereksiz gelen bir işleyiştir,onun yerine salt trajediyi tercih ederim. Böyle olumsuz bir duygu beslemem de belki de komedi sevmememin etkisi büyüktür bilemiyorum ama bu üçlemede yer alan ikinci film olan Stink Bomb'u izlerken acayip bir şekilde sıkıldığımı hatırlıyorum. Üçüncü filme (Cannon Fodder) gelelim şimdi de; Bu film de sanırım çizim tekniğinden kabediyor,hiç haz etmediğim bir tekniğe ait olan bu yapımda ise ne izledim ne elde ettim hatırlamıyorum bile,sadece çizim tarzıyla aklımda yer edindiğinde göre sanırım bu filmden de pek bir keyif almamışım. Yorumlarıma göre çıkaracağım sonuç sanırım sadece ilk filmiyle aklımda yer edinmiş bir yapım Memories,ilk yapımındaki hemen hemen tüm ayrıntıları şu an hatırlıyorum, müziği olsun çizimleri olsun ya da konusu olsun,konusu zaten başlı başına kendine çeken bir gidişattaydı,işlenişe zaten kesinlikle tam puan verebilirim çünkü bu türü ustaca işelenbilecek en iyi şekilde ele almışlar ve sunmuşlar biz sevgili izleyicilerine diğer türler ben gibi size de hitap etmese bile en azından ilk film olan ''Magnetic Rose'' için izleyin derim.
Son Düzenleme Squaw tarafından 02-12-2010 21:27 de yapıldı. Sebep: İmla |
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|