|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardým | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanýtýmlarý ve Ýncelemeleri Animeler Hakkýnda Bilgi Almak Ýsteyenler Ýçeriye Bakmalý. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Tanýtým Araçlarý |
|
Video Senshi Laserion
Yayýnlayan Akuma_Blade
11-07-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
Sadýk Üye
Giriþ Tarihi: 23-09-2009
Favori Anime: Denizde "Key" çýksa izlerim, Hatsukoi Limited, Chobits, Elfen Lied
Favori Manga: Psyren, Fruit Baskets
|
Ah ne günlerdi. Laserion'u diðer mecha yapýmlardan daha çok sevmemim nedeni uber pilot kulanacýmýzýn okullu olmasý ve öðrencilik hayatýnýn nelere sorun açtýðýný göstermesiydi. Alýntý yaparak spoiler vemeye niyetim yok açýkçasý. Kesinlikle izlenmesi gerek.
|
![]() |
|
|
|
#2 |
|
Katýlýmcý Üye
Giriþ Tarihi: 08-11-2009
Favori Anime: Code Geass, NGE, Fruits Basket,...
Favori Manga: GANTZ, Fruits Basket,...
Yaþ: 29
|
20 senedir merak ediyorum sonunu psikopat TRT, manyak etti bir nesili
![]() Son bölümü internette bulabilirmiyiz? Elinde olup upload edebilecek bir hayýr sever var mý acaba?
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Giriþ Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
Yaþ: 28
|
hayal meyal hatýrladýðým yine de çocukluðumun unutulmazlarýndan. 89 sonbahar ya da 90 kýþ aylarý olmalý, yeni bir þehir, yeni bir ev. 2. sýnýfa gidiyordum, yanlýþ hatýrlamýyorsam yeni yayýna baþlayan trt3 te akþam saatleri (ailecek yemek yediðimiz bir saatte) yayýnlanýrdý. öyle yer etmiþ yani. bilgisayarda robot tasarlama olayýný ve robotun gerçeðe dönüþerek savaþmaya baþlamasýný hatýrlýyorum ama genel olarak detaylarý hatýrlamýyorum, en azýndan sonunu izleseydim kesin hatýrlardým, demek ki yayýnlanmamýþ.
|
|
|
#4 |
|
Katýlýmcý Üye
Giriþ Tarihi: 02-11-2009
Mekan: Bursa
Favori Anime: Berserk,Fma,Maison Ýkkoku,Cobra,GTO,NGE,Slam Dunk,Wolf's Rain,Kenshin
Favori Manga: Vagabond,Berserk,Gantz,Slam Dunk,Blade of Immortal,Kenshin
Yaþ: 29
|
Dayanamayýp raw bölümlerini indirdim geçenlerde..son bölümü raw da olsa izlemeyi çok kereler aklýmdan geçirsemde, birgün iyi bir fansubun bu unutulmaz seriyi çeviriceði günlerin hayaliyle bu planýmý þimdilik ertelemiþ bulunuyorum..
|
![]() |
|
![]() |
| Tanýtým Araçlarý | |
|
|