|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan xxxHOLIC Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> xxxHOLIC Bu Dünya da Tesadüf Diye Bir şey Yoktur… Ichihara Yuuko Orijinal boyut için tıklayın...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
xxxHOLIC
Yayınlayan vkopuzoglu
19-07-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Tanıtım iyi
ama yine de kendi tanıtımınızı yapmanız isteriz.Sanırsam bunu yapacak güce sahipsiniz:96:. Son olarakta şunu söylüyeyim bu sitede bu tanıtım kadar hatta daha kaliteli tanıtımlar yapmış ve yapabilecek birçok arkadaşımız var:s34:.Kendine güven bizim prensiplerimiz arasındadır.Seriyi seyretmedim ,ama seyretme listemde ,aluminiafansub daki arkadaşlarımız ,bu seri için baya emek verdiler ;onlardan seyredecegim 2.sezonun kapanış parçası hala en çok dinledigim parçalardan biridir.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
gayet güzel bir seri hikaye konu iyi secilmiş ama tasarım buna örtüşmemekde
![]() tasarımda daha dolgun olsa daha iyi olurmuş
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: ŞampiyonKentBursa
Favori Anime: Dragon Ball,Bleach,Tsubasa,Naruto,HSotD,
Favori Manga: Bleach,Claymore,HighSchoolofTheDead,Fairy Tail,1/2 Half Prince,İris Zero,Freezing,DeadmanWonderland
|
“ Orjinal Gönderi : bedifeci
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
|
“ Alıntı ” Japon mitolojisinde değişimi ve başkalaşımı simgeleyen kelebekler, takip edildiğinde bir sırrın açığa çıkacağına ya da ruhların dünyasıyla bağlantı kurulabileceğine inanılır.Animelerde genellikle kullanılan bir simge olan kelebekler Holic’te de sık sık karşımıza farklı yerlerde ve motiflerde çıkıyor ve elbette değişimi anlatıyor.
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: ŞampiyonKentBursa
Favori Anime: Dragon Ball,Bleach,Tsubasa,Naruto,HSotD,
Favori Manga: Bleach,Claymore,HighSchoolofTheDead,Fairy Tail,1/2 Half Prince,İris Zero,Freezing,DeadmanWonderland
|
Teşekkür ederim.Bak buna çok sevindim işte
tam denk gelmiş desene.evet o kelebek olayını bende bu anime tanıtımında öğrenmiştim gerçektende çoğu animede kullanılan bir öğe.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 02-11-2009
Mekan: Denizli - Ankara - Antalya - İzmir
Favori Anime: FMA - FMP
Favori Manga: Tüm Mangalar
|
Clamp fanıysanız izlemeniz gereken süper biseri diyorum ve nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama clamp serileri bir birleriyle devamlı bağlantılı
Tsubasa Reservoir Chronicle özellikle hele son çıkan ovası ipleri iyiden iyiye kopardı kesinlikle izleyin derim
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 14-07-2010
Favori Anime: Kimi ni Todoke , FMA I-II , Claymore , True Tears , Bleach , Slam Dunk !
|
Forumda Dl için açılmış bir konu mevcutmu ? . Okuyunca baya ilgimi çekti anime bir konu vardı ama ordada linkler ölmüş.
Teşekkürler. |
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Valla İngilizce fansub olarak DDL var mı bilmiyorum ama bütün serileri Türkçeye Aluminia Fansub çevirdi.
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 14-07-2010
Favori Anime: Kimi ni Todoke , FMA I-II , Claymore , True Tears , Bleach , Slam Dunk !
|
TEşekkürler fansub gurubunun sitesine göz attım peki 1-2 ufak yardım daha istiyeceğim bu seri hangisiyle başlıyor ? filmi hangi arada izliyeyim ? birde xxxholic devame diyor mu ?
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|