|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Red Photon Zillion Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Adı: Akai Kodan Zillion Diğer Adları: Red Photon Zillion, 赤い光弾ジリオン Yapımcı: Tatsunoko, Production I.G Türü: Aksiyon, Macera, Komedi, Bilim Kurgu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Red Photon Zillion
Yayınlayan Kisiliksiz
15-08-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
Hayli doyurucu ve güzel yazı için teşekkür ederim. Vifam ile birlikte tüm bölümleri sublanmadığı için halen başlayamadığım birkaç 80'ler bilimkurgusundan birisiydi. (Niyeyse o dönemi bilimkurgu Anime'lerin en iyi zamanı olduğunu düşünmüşümdür) Yapımın zamanının en pahalı TV serilerinden birisi olması dışında bir diğer ilginç tarafı Michael Jackson'un bu serinin hayranları arasında olması ve hatta tüm zamanların en pahalı klipleri arasındaki "Scream"de bu Anime'den alınmış 2-3 saniyelik görüntü kullanabilmek için Tatsunoko ve I.G.'ye üstüne hayli para ödemiş olmasıdır.
Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#2 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Sadece 24'e kadar izleyebildim bende. Lakin elde Raw olunca onları da anlamadan da olsa izleyip bu derlemeyi yaptım.
Spoiler:
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|