|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan One Outs Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> KÜNYE: Diğer Adları: ONE OUTS - Nobody wins, but I! Kategori: TV Serisi Bölüm Sayısı: 25 Firma/Stüdyo: Madhouse Studios Yönetmen: ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
One Outs
Yayınlayan Squaw
28-08-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
One Outs'u diğer spor animelerinden ayırmak lazım. Senin de bahsettiğin gibi tek kişi üzerinden giden bir seri ve spor animelerindeki gibi arkadaşlık, dostluk, birlikte hobarey hareket edip maçları kazanalım durumu yok. Özetle spor animelerinin klişeleri yok bu animede. Farklı bir tat almak istiyorsanız bunun için birebir bir anime olduğunu söyleyebilirim. Beyzbolun da yarı yarıya kişi tabanlı bir oyun olduğunu düşünürsek Toua atak yaparken zaten tek başına ve dolayısıyla onu anlatması çok doğal serinin.
Squaw beyzbol temalı animelei seviyorsan ve bunu takım ruhu çerçevesinde sunan bir anime izlemek istiyorsan Oukiku Furikabutte izlemeni öneririm. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
“ Orjinal Gönderi : gundamaster
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
@Squaw; Legend of Bagger Vance güzel filmdir. Yıllar önce televizyonda rast gelmiş izlemiştim. Konusu beyzbol değil golfle ilgilidir. O konuda yanlış hatırlıyorsun sen.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
sporla alakalı çok anime izleyen biri değilimdir. Ancak one outs'u her şekilde tek geçerim açılışını ve kapanışı bile atlamadan izlediğim 2. animemdir. Kesinlikle bildik animelerin çok dışında gibi tanımlarda bulunamam keza çok fazla sporla ilgili anime izlemiş biri değilim. Ama bu kadar keyif alarak izleyeceğim çok anime de (sporla ilgili) olucağından da pek ümitli değilim. büyük bir hevesle ve inşallah diyorum 2. sezonu olur..
|
|
#5 |
![]() ![]()
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Ah,pardon fudy doğru hatırlattığın iyi oldu,baya olmuştu izleyeli benim de,golf ve beyzbol oyuncularını karıştırıyorum zaten sanırım formalarından dolayı
Ama senin de dediğin gibi güzel bir filmdir,nedense uzun zaman önce izlemiş olduğum o filmi aklıma getirdi One Outs serisi.Belki de zeka öğelerinde ortaklık bulmuşumdur, zeka unsuru taşıyan her yapım güzeldir ister film olsun isterse bir anime yapımı olsun.
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
Spor animelerini çok seven biri olarak bu serinin yeri bende ayrıdır bu seriyi sadece spor animesi diye adlandırmak yanlış olur Toua'nın etrafında dönen olaylarla nasıl başa çıktığını ve bu olaylara bulduğu çözümler izlerken şaşkına dönüyorsunuz
geçen manga foxda bu serinin mangasının animenin kaldığı yerden itibaren çevirilerine rastgeldim okumak isteyenlerin haberi olsun umarım çeviren grup sonuna kadar götürür manga çizimleri çok iyi değil ama en azından serinin sonunu öğreniriz
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-07-2010
Mekan: Rüzgarlı Vadi
Favori Anime: Ouran,Nana,CB,Gintama,SC,...
|
Tanıtım güzel olmuş tşkler henüz iki bölüm izledim bu izleyeceğim ilk spor animesi olacak fakat anladığım kadarıyla ya da anlatılanlardan olay Toua'nın gelişim süreci gibi duruyor. Şimdilik fena değil bakalım sonu nasıl olacak.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
anime çok güzel izlerken inanılmaz keyif veriyor özellikle yağmurun olduğu bölüm harikaydı zaten çoğu kez küfürü yiyor benden ama sevdiğimden yani
ama bazende hiçbir şey anlamıyorum yani yapıyor bi işgüzarlık da niye işe yarıyor anlamıyorum mesela 12.bölümü anlamadım gerçi atlaya zıplaya gitti video bir taraftan da yemek yiyordum belki onunda etkisi vardır ama güzel anime özellikle op harika.geçen gendouya girdim en yüksek puan alan parçaları indirdim neredeyse hepsi sihirli kızların olduğu anime tipi şarkılardı ve one outsın açılışı 7 küsur almış bu ne perhiz ne lahana turşusu anlamadım. heralde bu k-on milletin şarkı kalitesinin içine etti
|
|
|
#9 |
Giriş Tarihi: 10-11-2010
Favori Anime: Cowboy Bebop
Favori Manga: Veritas,Code:Breaker,Berserk,Vagabond
|
1. Bölümünü şimdi bitirdim.Opening fena değilmiş.
Tokuchi karakterini sevdim bayağı,bakalım ne olduğunu görücez.Bitirince görüşlerimin hepsini yazarım başlığa.
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|