|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Death Note Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Yayın tarihi: 04.10.2006 - 27.06.2007 Yapımcı: MadHouse Bölüm sayısı: 37 Death Note bir çoklarına göre en iyi animelerin başında gelir. ...
5Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Death Note
Yayınlayan Borastus
14-09-2009 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 06-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Detective Conan
|
Bazı animeleri bozuk plak gibi tekrar tekrar izlerim. Death Note da bu şekilde en severek izlediğim animelerden. Psikolojik gerilim tarzını bana hem tanıttı hem sevdirdi. Anime isteyen eşe dosta veriyorum.
Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Bence oldukça iyi bir animeydi. İnanılmaz bir zeka örneği, yüksek tempolu geçen bölümleri, değişik konusu beni animeye çekmişti. Doğal olarak izlerken ''L mi, Kira mı?'' ayrımına düşüyorsunuz. Animeyi izlemeye başladığımda bir kaç bölüm boyunca Kira tarafındaydım. Zaten;
Spoiler:
Müziklerine gelince ilk sezonunki harikaydı ve bu animeye ancak bu kadar yakışabilirdi diye düşünüyorum. Fakat ikinci sezonun parçaları aşırı kulak tırmalayıcı ve berbattı. Çizimlerine gelecek olursak özenli çizildiğini söyleyebilirm.Özellikle ölüm meleklerini harika çizmişlerdi. Komik veya saçma birşey ortaya koymamışlardı. 9/10 luk bir anime...Bunu izlemeyen animeci olmamalı.
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: odamda
Favori Anime: Death note
Favori Manga: Bakuman
|
ben ilk bölümden hasta olmuştum Dn e O_O ama uzun bir süre l cimiyim kiracımıyım karar verememiştim Spoiler:
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 13-09-2009
Mekan: istanbul
|
İlk bölümden sonuna kadar insanı kendine bağlayan bir seri.Aşırı düşünce ürünü bir yapıt.Yani neyin ne olacağını tahmin edemiyorsunuz.Zaten diğer seriler gibi açınca çok fazla izleyememiştim.Her saniyesinde çok fazla dikkat gerektiriyor.Tek kelimeyle süper...
|
|
#5 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: İstanbul/Büyükşehir
Favori Anime: Death Note, One Piece, A tale of Memories, Code Geass R2
Favori Manga: No Bra
|
Spoiler:
Değerlendirme olarak, zaten bir başyapıt diye düşünüyorum ben bu animeyi değişik düşünen de yoktur sanırsam. Herkesin, herkested kasır gerçekten herkes yani sadece nime seyircisi değil, izlemesi gereken bir yapıt bence. Kesinlikle pişman olmazsınız izlerseniz ama izlemezseniz kayıp bence...
|
![]() |
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
zeka savaşı türünde bir anime çok gizemli çok güzel en sevdiğim animedir özellikle ve herkese tavsiye ederim:birnumara:
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: Dünyanın dibi
|
“ Alıntı ”Son olarak 25'ten öncesi sonrası konusuna hiç girmeyin tamamını izleyin siz.
Spoiler:
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
@sado
Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: Dünyanın dibi
|
Haklısınız aslında, son bölümde açıklıyordu bunu diye hatırlıyorum. Yine de sanki biraz daha yayılsa o bölümler, o kadar aceleye getirilmese daha bir oturacaktı sanki hissi vermişti bana, animeyi bitirdiğimde.
Spoiler:
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|