Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları > Anime Tanıtımları ve İncelemeleri

Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı.

Güncel çalışmalarımız []

Ah My Goddess

Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Ah My Goddess Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tanıtım: Pısırık, genelde pek ciddiye alınmayan ama tertemiz bir kalbi sahip, bir üniversite öğrencisi olan Keiichi Morisato, yurtta telefonla yemek ...

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Ah My Goddess
Yayınlayan Luc Soubeyras
13-01-2012
Standart Ah My Goddess

Tanıtım:

Pısırık, genelde pek ciddiye alınmayan ama tertemiz bir kalbi sahip, bir üniversite öğrencisi olan Keiichi Morisato, yurtta telefonla yemek siparişi vermek ister ama "Tanrıça Hattına" bağlanır. Önündeki aynadan, Belldandy adında, güzeller güzeli bir tanrıça çıkar ve Keiichi'ye dileğini sorar. Doğal olarak Keiichi buna inanmaz ve Belldandy'den hep onunla kalmasını ister. Ardından yurttakiler Belldandy'i görürler ve ikisini de kapı dışarı ederler. Çünkü; yurda bayan almak yasaktır. Kapıda kalan ikili, kendilerine kalacak yer bulurlar ama başkalarının onları yanlız bırakmaya pek niyeti yoktur.

Kousuke FUJISHIMA, bir motor ve model tutkunu bunu da esere yansıtıyor. Tanrıçalar adlarını, İskandinav Mitolojisindeki kader tanrıçalarından almakta. Urs geçmiş zamanı, Belldandy (Verdandi) şimdiki zamanı ve Skuld gelecek zamanı simgeliyor.

Kategori: OAV
Tür: Fantazi, Romantizm, Komedi, Drama

Ah My Goddess

Genel Bilgi
Anime Türü
Drama,Fantastik,Komedi,Romantizm

Favori

Üye degerlendirmesi
MüzikYok
VideoYok
Hikaye AnlatımıYok
KarakterYok
TasarımYok
İzlenebilirlilikYok
GenelYok
0 kullanıcı oyladı Yok% averajla

Tanıtım Araçları

Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık