Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları > Anime Tanıtımları ve İncelemeleri

Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı.

Ookamikakushi

Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Ookamikakushi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Higurashi & Umineko yaratıcılarından. Yeni anime. Şu an için PSP Görsel Roman'ı var. Detayları buradan aktarmaya devam edeceğim....

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Ookamikakushi
Yayınlayan Skullchukka
20-09-2009
Standart Ookamikakushi

Higurashi & Umineko yaratıcılarından. Yeni anime. Şu an için PSP Görsel Roman'ı var. Detayları buradan aktarmaya devam edeceğim.

Şu an için elimizdeki bilgiler:

Higurashi ile bağının olup olmadığı bilinmiyor, ancak her iki hikaye de 1983 yılında geçiyor. Ayrıca spoiler vermeyeceğim, ancak tanıtım yazısının içinde Higurashi ile ortak noktaları var, izleyenler anlamıştır.

Resim & Çeviri @ ~ Furude Project

Ookamikakushi

Genel Bilgi
Anime Türü
Dedektiflik,Doğaüstü Güçler,Fantastik,Gerilim,Korku

Favori

Üye degerlendirmesi
MüzikYok
VideoYok
Hikaye AnlatımıYok
KarakterYok
TasarımYok
İzlenebilirlilikYok
GenelYok
0 kullanıcı oyladı Yok% averajla

Tanıtım Araçları

Eski 20-09-2009, 22:56   #1
Banned
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Standart İlgi: Ookamikakushi

Sevdim. Böyle birşeyin geliceğini umineko ep 5 çıktığından beri tahmin ediyordum. Demek doğru çıktı tüm tahminlerim. Haberlerini bekliyorum, takipteyim ve ayrıca teşekkürler Skullchukka.

Edit: İngilizceye çevrilsin !
Shean Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 20:19.

kodhaber.com