|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Vampire Princess Miyu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Orijinal boyut için tıklayın...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Vampire Princess Miyu
Yayınlayan Squaw
21-09-2009 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 25-11-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: Fushigi Yuugi-Claymore-Hakuouki Shinsengumi Kitan-Hanasakeru Seishounen..
|
Türkçe Fansub'u var mı bu animenin arıyorum ama bulamadım ? .(
|
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Türkçe fansubu hala yok diye biliyorum Leyl,sadece Ova.sının var çevirisi,serinin yok maalesef...
|
|
|
#3 |
|
----
Favori Anime: Fushigi Yuugi-Claymore-Hakuouki Shinsengumi Kitan-Hanasakeru Seishounen..
|
Artık aramaya gerek yok o zaman .) Eng Sub dan devam tatsız tuzsuz bir şekilde :(
Teşekkür ederim Squaw .) |
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Rica ederim Leyl,Ova'sını izledikten soınra olayın özünü çözmüş oluyorsun zaten o nedenle İngilizce takip edebilirsin aslında.Sonuçta Ova'da kişilerin geçmişi anlatılıyor artık kimin ne olduğunu öğrenmiş oluyorsun,tabi Türkçe izlemek gibi keyiflisi olmaz hiçbir zaman ama dediğim gibi Ova'dan sonrasında seriyi İngilizce takipte zorlanmazsın diye düşünüyorum
|
|
|
#5 |
|
----
|
Ben genelde Ovaları en son izlerim ama bu sefer tam tersini yapayım o zaman dediğin gibi .) Daha kolay olur :birnumara:
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 27-07-2010
Favori Anime: kaichou wa maid sama
|
türkçe alt yazılısı var arkadaşlar siteyi de verebilirim ama google şu şekilde girmeniz gerekiyor başla türlü açılmıyor site ayrıca sadece 7 bölümü var ama türkanime.tv sitesinde istediğin kadar türkçe alt yazılı anime var eğer tavsiye istersen la cordo doro yada hanasakeru seishounen animeleini tavsiye ederim walla süperler 1 günd seyrettim hepsini şimdiden iyi seyirler
![]()
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Reklam yapmıyalım ,bu tip sitelerin kendi başlarına iş yaptıkları yok ancak çevirmenlerce ve fansub grupları tarafından Türkçeye kazandırılmış serileri izinsiz ,izinli bir şekilde genelde iznsiz, hit amaçlı yayınlıyorlar.Gözümde online sitelerin tek faydası var kotalı kullanıcılara hitap etmesi aslında kotalı kullanıcılar Türkçe alt yazısı olan serileri düşük boyutlu olanları indirse online olanlardan daha az kota harcıyabilirler.Sonucunda online hizmet veren bir site her dosyayı 70mb-120 mb arası yüklüyor ,seyrederken bu kotanızdan gidiyor,yani online izlemek kotanızı götürmüyor değil , oysa internette daha düşük ve kaliteli görüntülü indirebileceginiz encode edilmiş animeler var.Rmvb,mp4 uzantılılar genelde.(bütün animeler için diyorum)
Umarım bir gün çevirmenleri onure edecek fansub sitelerinden adam akıllı izin alacak siteler çıkar.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|