Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları

Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım.

2009 Sonbahar Animeleri

Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan 2009 Sonbahar Animeleri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> arkadaşlar yeni sezonda başladığınız-başlayacağınız animeler hakkında burada konuşalım; kampfer: aslında hoş bir seri, ama ecchisi bence fazla kaçmış... birde erkek ...

LinkBack Konu araçları
Eski 04-10-2009, 13:37   #1

Sersem

spartiate'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
Standart 2009 Sonbahar Animeleri

arkadaşlar yeni sezonda başladığınız-başlayacağınız animeler hakkında burada konuşalım;

kampfer: aslında hoş bir seri, ama ecchisi bence fazla kaçmış... birde erkek karakterin bayana dönüşmesi olayını çok hoş bulmadım... 2-3 bölüm daha izleyip karar veririm.

Tatakau Shisho - The Book of Bantorra: uzak durmak lazım, gerçekten yarısında kapatmamk için kendimi zor tuttum... bir dahada izlemem

The Sacred Blacksmith: tarzı tears to tiarayı hatırlattı... çok yüksek beklentilerim yok ilerisiyle ilgiliama beğendim... sanırım sonuna kadar takip ederim...
Eski 04-10-2009, 13:43   #2
Ne düşünüyorsun?

----

Borastus'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
Standart İlgi: 2009 Sonbahar Animeleri

Kampfer idare eder gibi, toplu halde izlenmeyecek serilerden ama haftada bir bölüm izlenir, ecchisi bana normal geldi.
Toaru Railgun - işte bu serinin ecchisi gereksiz olmamış yani çok dalga olmuş umarım ilerde açılır baya ümitliydim çünkü.
BayBorastus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2009, 13:46   #3
Ne düşünüyorsun?

None

antioksidan'ın Avatarı

Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs

Ben bu sezon sadece Higashi no Eden filmini bekliyorum. Zaten daha bahar ve yaz sezonunu da izlemedim. -Bir kaç seri haricinde.- Hepsine 2010'da başlarım herhalde.

AMT Dostları

Arka sol baştan sırasıyla: antioksidan, Luna, gundamaster, ademania
Ön sol baştan sırasıyla: Squaw, Aequitas
Fotoğrafı çeken: bedifeci
Spoiler:
antioksidan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2009, 13:55   #4
Lycoris çiçeğinin kokusu

uykucu

resurgam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail

“ Orjinal Gönderi : antioksidan Mesajı Görüntüle

Ben bu sezon sadece Higashi no Eden filmini bekliyorum. Zaten daha bahar ve yaz sezonunu da izlemedim. -Bir kaç seri haricinde.- Hepsine 2010'da başlarım herhalde.
Bu filmi ben de bekliyorum kesinlikle. Serisi çok etkileyiciydi. (johnny muhabbeti dışında -_-")

Kobato var bir de, o kıza da köpeğine de bayılıyorum. İzlemeyi çok istediğim bir anime.

Asura Cryin' 2 ilk sezonu henüz izlemedim, ama izlemeyi düşünüyorum. Ardından da ikinciyi izleriz tabii beğenirsek.

Letter Bee çok tatlııııı :mutlu:

Fairy Tail tabii ki izlicem ama sonuna kadar izler miyim bilmiyorum, çok uzun çünkü. Yine de bakalım mangaya göre nasıl yapmışlar, acayip merak ediyorum. Gerçi fragman biraz hayal kırıklığına uğrattı, ama...

myanimelist | deviantart | lycorisfansub
Bayanresurgam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2009, 14:08   #5
jamais vu

None

meyday'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai

Darker than Black kesindi yalnız. Birde Ademania'nın önerileri olan King of Thorn (kesin) ve Fairy Tail izleyebilirim.

Yeni dönemde izliycek birşey bulamadım, çoğu vasat gözüküyor. Burası iyi olmuş tavsiyelere göre hareket edicem. :birnumara:
Eski 04-10-2009, 14:13   #6
Ne düşünüyorsun?

----

Borastus'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE

Ben hepsini izliyorum zaten ilk 2 bölümünü her animenin.
birde söyle birşey var hafta hafta izleyince hoşa giden bir seri arka arka izleyince güzel olmuyor haftada bir izleyince 25dk yi öyle geçiriyorsun hoşuna gidebiliyor ama 2-3 saatte feci bayıyor bazen.
BayBorastus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2009, 14:16   #7
Mutsuz,şanssız,unutulmuş bir
halde...

Deli

Underfined'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn

Letter Bee,Fairy Tail ve Jump Anime Tour filmleri haricinde fazla bi seri izlemyeceğim...
tachidomaranai sa
hora, mae ni taisetsu na kimi ga matteru
'''
Bak işte ordasın,Aşkım..Önümde bekliyorsun...
BayUnderfined Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2009, 14:18   #8
Banned
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 09-09-2009

Letter bee: Gayet güzeldi. Birinci bölümden ısındım seriye.

Kampfer: Oğlan odun çıkmazsa, seri tutabilir.
Shean Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2009, 15:34   #9
Ne düşünüyorsun?

Kizgin

gundamaster'ın Avatarı

Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk

“ Orjinal Gönderi : spartiate Mesajı Görüntüle

arkadaşlar yeni sezonda başladığınız-başlayacağınız animeler hakkında burada konuşalım;

Tatakau Shisho - The Book of Bantorra: uzak durmak lazım, gerçekten yarısında kapatmamk için kendimi zor tuttum... bir dahada izlemem

The Sacred Blacksmith: tarzı tears to tiarayı hatırlattı... çok yüksek beklentilerim yok ilerisiyle ilgiliama beğendim... sanırım sonuna kadar takip ederim...
Tatakau Shishio izlemeyi düşündüğüm bir animeydi Sparti. Seriyi yarısında kapatmanın sebebi nedir açabilir misin? ona göre hareket edeyim ben de. Gerçi ilk bölümünü izleyeceğim yine de.

Seikei no Blacksmith'in bugün ilk bölümünü izledim ben de. oldukça hoş buldum seriyi. Seslendirmeciler bildiğim animelerden. Chrome Shelled Regios ve K-ON'un baş karkaterlerinin seslendirme sanatçıları bu animede de karşımızda. Konsept olarak da seriyi tuttum. Fantastik bir havaya sahip ve kılıç kalkan modunda. Luke karakterini oldukça beğendim bir iki yerde duruşu bana Sasuke'yi hatırlattı :stopper:

Takip edeceğim birkaç seri daha var ilk bölümlerini izledikten sonra buraya yorumlarımı eklerim.
Eski 04-10-2009, 16:49   #10
Ne düşünüyorsun?

None

ademania'ın Avatarı

Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note

Kampfer fena değildi.Her ne kadar oğlanın kız olmasını garipsediysem de savaşları daha da güzel olacak gibi gözüküyor.
Tatakau Shisho - The Book of Bantorra'dan pek bir şey anladığımı söyleyemem.Pek sevmedim devam da edeceğimi sanmıyorum.
Darker than Black, Fairy Tail, Kimi ni Todoke ve King of Thorn kesinlikle izlemek istediklerim.Kobato da merak ettiklerim arasında.Tabii hepsini ilerledikten sonra izleyebilirim

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık