|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan 2009 Sonbahar Animeleri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> arkadaşlar yeni sezonda başladığınız-başlayacağınız animeler hakkında burada konuşalım; kampfer: aslında hoş bir seri, ama ecchisi bence fazla kaçmış... birde erkek ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
arkadaşlar yeni sezonda başladığınız-başlayacağınız animeler hakkında burada konuşalım;
kampfer: aslında hoş bir seri, ama ecchisi bence fazla kaçmış... birde erkek karakterin bayana dönüşmesi olayını çok hoş bulmadım... 2-3 bölüm daha izleyip karar veririm. Tatakau Shisho - The Book of Bantorra: uzak durmak lazım, gerçekten yarısında kapatmamk için kendimi zor tuttum... bir dahada izlemem ![]() The Sacred Blacksmith: tarzı tears to tiarayı hatırlattı... çok yüksek beklentilerim yok ilerisiyle ilgiliama beğendim... sanırım sonuna kadar takip ederim...
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
Kampfer idare eder gibi, toplu halde izlenmeyecek serilerden ama haftada bir bölüm izlenir, ecchisi bana normal geldi.
Toaru Railgun - işte bu serinin ecchisi gereksiz olmamış yani çok dalga olmuş umarım ilerde açılır baya ümitliydim çünkü. |
![]() |
|
|
|
#3 |
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
Ben bu sezon sadece Higashi no Eden filmini bekliyorum. Zaten daha bahar ve yaz sezonunu da izlemedim. -Bir kaç seri haricinde.- Hepsine 2010'da başlarım herhalde.
|
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
“ Orjinal Gönderi : antioksidan
|
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Darker than Black kesindi yalnız. Birde Ademania'nın önerileri olan King of Thorn (kesin) ve Fairy Tail izleyebilirim.
Yeni dönemde izliycek birşey bulamadım, çoğu vasat gözüküyor. Burası iyi olmuş tavsiyelere göre hareket edicem. :birnumara:
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
Ben hepsini izliyorum zaten ilk 2 bölümünü her animenin.
birde söyle birşey var hafta hafta izleyince hoşa giden bir seri arka arka izleyince güzel olmuyor haftada bir izleyince 25dk yi öyle geçiriyorsun hoşuna gidebiliyor ama 2-3 saatte feci bayıyor bazen. |
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Letter Bee,Fairy Tail ve Jump Anime Tour filmleri haricinde fazla bi seri izlemyeceğim...
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Letter bee: Gayet güzeldi. Birinci bölümden ısındım seriye.
Kampfer: Oğlan odun çıkmazsa, seri tutabilir. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
“ Orjinal Gönderi : spartiate
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() ![]()
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Kampfer fena değildi.Her ne kadar oğlanın kız olmasını garipsediysem de savaşları daha da güzel olacak gibi gözüküyor.
Tatakau Shisho - The Book of Bantorra'dan pek bir şey anladığımı söyleyemem.Pek sevmedim devam da edeceğimi sanmıyorum. Darker than Black, Fairy Tail, Kimi ni Todoke ve King of Thorn kesinlikle izlemek istediklerim.Kobato da merak ettiklerim arasında.Tabii hepsini ilerledikten sonra izleyebilirim
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|