|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Türkiye'de anime eşyaları nereden bulabilirim? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> merhabalar, türkiyenin herhangi bir yerinden anime figürleri, baskılı yastıklar, cosplay eşyaları vesayre bulabileceğim bir yer var mı? ebaydan bulabiliyorum, ancak ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 12-09-2009
|
merhabalar, türkiyenin herhangi bir yerinden anime figürleri, baskılı yastıklar, cosplay eşyaları vesayre bulabileceğim bir yer var mı? ebaydan bulabiliyorum, ancak kargo falan fiyatı baya arttırıyor.
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Your Dream...
Favori Anime: One Piece, Gintama
Favori Manga: Berserk
|
İstanbul/Nişantaşında gerekli şeyler var, Figüre, manga, çizgi roman, T-shirt ve poster bulabilirsiniz. Yastık derseniz, ya e-bay ya da direkt Japonya.
Japonyadan kat kat ucuza geliyor tabi gidipte almak gerek. Cosplay`ide bilmiyorum varmı, o da muhtemelen sadece E-bay gibi yerlerdedir. Taksimde Robinson crouse`da manga, çizgi roman ve bir kaç tane figür bulmanız mümkündür. Birde Metro City`di sanırım, Kanyon`un karşısıorasıydı yanlış hatırlamıyorsam. Her neyse, Oraya girdiğinizde bir Teknosa var. Teknosa`nın tam karşısında bir mağaza var ismini bilmiyorum fakat bir kaç tane figür görmüştüm, hemde birazcık büyük. Ayrıca güzel kız figürleri vardı sadece. xD :X İyi sabahlar/geceler dilerim.
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
Ya ben robinson crouse a kaç kere girip çıktım, hiç görmedim xD kendime inanamıyorum, bir daha gittiğimde ilk bakacağım şey olacak :spit: sağ olasın.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Eskiden Kadıköy'de Tılsım vardı yıllardır açıktı, birkaç ay önce kapandı.:(
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
|
|
|
#6 |
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Cowboy Bebop, Bleach, Samurai Champloo, Berserk, Gantz, Baccano!, Code Geass
|
Ben de dreamers'ı yazacaktım.Kadıköy'de olup, İçinde bir çok anime figürünü barındıran bir yer orası
|
|
#7 |
|
----
|
"Resurgam"
Manga olarak bir kaç tane seri var. (10 - 15 kadar sanırım. Onlarda: Berserk, Hellsing, FMP vs. vs. ydi sanırım. ) Figüre olarak hem pahalı hemde 3-5 tane ancak çıkar. ![]() "Dreamers" Sizcede biraz pahalı değil mi acaba? ? ? Ne bilim, 20CM lik action figürün 100 kağıt olması akıllara zarar. Japonya da 10 - 15 CM likleri 3.5TL`ye bulmak mümkünmüş. Burada 15 olurdu 15 CM likler eyvallah derdikte, 20CM lik bir figür sonuçta heykel... sayılmıyor. Ve 100TL`de az değil. ( 140TL`ye 1TB`lık harici var yani, böyle düşünürsek...)
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Dreamers, Gerekli Şeyler' e oranla daha pahalı. Ama Dreamers' daki çeşitlilik Gerekli Şeyler' de fazla bulunmamakta. Yani bi nevi 2side eşit. Fiyat açısından çok uçuk bi figür almayacaksan Gerekli Şeyler derim. Ama paran varsa türün bol olduğu Dreamers' a bi göz derim. (bkz. Diclonius' un 1 dolap dolusu anime figürleri^^)
|
|
|
|
|
|
#9 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
|
![]() |
|
|
|
#10 |
|
----
|
Yahu Crouse`da pahalı olabiliyor bazen Avrupadan gelenler için Euro ile alıyorlar. Bazıları dolar, onlar düşünce gidilebilir aslında. Yaklaşık 4-5 ay önce Kanyon`da ki Dianarda baya bir seri vardı Manga olarak ayrıca acayip indirip koymuşlardı. Get Backer`ın volume`leri 10TL`idi, One Piece`den tutun Spice And Wolf`a kadar da vardı.
"Dreamers"a gelirsek, gereğinden fazla pahalı bence, param olsa zaten sitelerden değilde Japonyaya gidip alırdım. Ve bu kadar kazık yiyeceğimi sanmam. Ah, 1 hafta bile yeter.
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|