|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Darker than Black Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> % 1. ve 2. sezon hakkında genel olarak konuşabiliriz. Spoiler butonunu kullanmaya dikkat edelim. Kullanırken başına hangi sezon ve bölüm ...
1Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
![]() %
Sezonun en çok merakla beklediğim animesiydi ve ilk 2 bölümü çok beğendim. Suou karakteri seriye çok iyi gitmiş saçları, hareketleri, giyimi vs. seyretmesi çok zevkli. İlk bölümde adeta patlayan müziğide güzeldi.
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
İlk sezonda yaşadığım hüsranı bu sezonda umarım yaşamam düşüncesi ile başlamıştım ilk bölüme. İlk bölüm gayet güzel başlamıştı ve animeden umutlanmaya başladım.
Serinin baş karakteri olarak Suou'yu görmek biraz garip geldi bana. Çünkü Hei'ye odaklanırlar diye düşünüyordum. Yine de taze kan diyorum yeni karkaterler. İlk bölümdeki müzik açıkçası açılış parçası olur diye düşünmüştüm taki ikinci bölümü izleyene kadar. Açılışı beğendiğimi söyleyemeyeceğim ama kapanış harikaydı. Abingdon Boys School'un yorumunu ve şarkılarını hep sevmişimdir zaten. Spoiler:
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
ben bu animenin ilk sezonunu izledim sadece. ama pek çok şey açıkta kalmıştı sanırım. yada ben anlamadım. pek sarmadı diyebilirim.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
2. serideki atmosfer kesinlikle farklı, fazlasıyla aydınlık geldi bana da. 1. bölüm çok sakin gibi ilerlerken bitmesine yakın bir hareketlendi ben de yerimde doğruldum şöyle :spit:
henüz 2. bölümü izlemedim izledikten sonra yorumumu yapıcam
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
İşleniş olarak bu şekilde devam ederse 1.sezonun eksikliklerini kapatıp önüne geçecek diye umuyorum. Tabi iş cevaplara gelince orası biraz muamma. : ) Çünkü nasıl olduğu hiç kimse tarafından net bilinmeyen, açıklanamayan durumlar var. Ben serinin bu haline saygılıyım. Tabi verilecek cevaplar mutlaka olacaktır, yanında yeni sorularla falan
Örgütü anlatsınlar kafi. @Özz; 2. bölümü çok seveceksiniz sanırım, Hei... ^^ @gundamaster 2.bölüm: Spoiler:
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Istanbul / Florya
Favori Anime: Gintama , One Piece
Favori Manga: Persona 4, Luck Stealer, Air Gear, Beelzebub
|
2. sezon daha bi hoşuma gitti. Hei'nin yeni tipi de ayrı konu
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
İlk sezondaki açılış parçalarına bakınca bu biraz sönük kaldı.Hei kendini toplar diye düşünüyorum.Acı çeken saç sakal karışmış tipi biraz tuhaf geldi bana. Bu gidişle ilk sezondaki gibi konuda ,açıklar bırakacaklar gibi. Aksiyon sahneleri daha hoş oldugu kesin ,çizimlerde iyi. İlk iki bölümle farklı bi giriş yaptı.Umarım anime severlerin isteklerini karşılar.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Ben Pek bu sezonun ilk sezondaki açık konuları kapatacağını sanmıyorum. Zaten bu sezon yapım şirketi için zorlama oldu. İnşallah beni yanıltırlarda güzel bir Darker izlerim.
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Muğla
|
Başlangıç olarak iyi başladı ama myanimelistde 12 bölüm olacağı yazıyor. Sanki yine cevap bulamadığımız sorular olacak gibi geliyor bana. Ben en çok yin'e ne olduğunu merak ediyorum, örgütü de anlatsalar iyi olur tabi.
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Bende çok merak ediyorum Yin'i.Hei nin bu yeni haline sebep olan Yin' e olanlar olmalı.
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|