|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Yaşattığı ''Son'' İle Sizde Yer Edinen Animeler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> İzlediğimizde beklemedeğimiz sonlarla karşılaştığımızda ben de kesinlikle büyük yer edinen animeler oldu,hiç beklemediğim ölümler,hiç düşünmediğim geri dönüşler,tam ne güzel birleşti ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
İzlediğimizde beklemedeğimiz sonlarla karşılaştığımızda ben de kesinlikle büyük yer edinen animeler oldu,hiç beklemediğim ölümler,hiç düşünmediğim geri dönüşler,tam ne güzel birleşti de mutlu son olacak dediğim fakat geri dönüşü olmayacak olan ayrılıklar karşıma çıktı birçok animede ama bu tarz sonları yaşatması nedeniyle aslında yer edindiler ben de...
Eminim her anime sever de bu durum mevcuttur,ben belirttiğim seride neyi ya da hangi özelliğini sevdiğimi açıklayarak yazmak istiyorum ve bu şekilde yazacak tüm arkadaşlardan ''Spoiler'' kullanımına özellikle dikkat etmesini rica ediyorum.Elbette istemeyen arkadaşlar açıklayarak yazmak zorunda değil,isteyen arkadaşlar sonu ile hangi seriyi sevdiklerini açıklama yapmadan da yazabilir. Rose Of Versailles; Spoiler:
Fate/Stay Night; Spoiler:
Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen; Spoiler:
Code Geass - Hangyaku no Lelouch R2; Spoiler:
Clannad ~After Story~ Spoiler:
Viper's Creed; Spoiler:
Baccano!; Spoiler:
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Şu an aklımda dün bitirdim True Tears var. Animeleri çok sevmem farklı çok heyecanlanıp "Hadi artık" gibi tepki vermem farklıdır.
True Tears son bölümündede bu oldu. Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
aslında bu başlığa nasıl cevap vereceğimi bilemedim. beğendiğim birçok seri var, bu serilerin bende yer edinmesini sağlayan sonları değil açıkçası. sonuyla bizleri en fazla etkileyen (üzen, mutluluktan havalara uçuran, şoka sokan...) animeleri yazacaksak eğer, benim için 1. sırada Rose of Versailles vardır. beni mahvetmiştir, önce mutlu edip sonra hüngür hüngür ağlatmıştır, resmen psikolojimi bozmuştur. bu yaştan sonra başka bir anime beni bu kadar etkiler mi bilmiyorum.
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
Uf, benim için gerçekten çok kötü bir başlık bu. Çünkü bir animenin ismini bile görsem hemen burda o zaman kesin sonu çok ilginç bitecek diye kendimi hazırlıyorum böyle kasıyorum kendi kendimi. Ama gene de girdim işte hemen çok yorum yazılmadan birkaç şey ekleyeyim diye.
School Days - Yani adı olmalı mutlaka. Code Geass R2 iyiydi gerçekten. Son dönemde çok tartışma götüren Requiem for a Phantom'u da analım burada. |
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Kötü son dendiğinde aklıma ilk gelen: Ga-Rei Zero
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Edit: Eklicem eklicem dedim, Rose Of Versailles'i eklemeyi unuttum, utandım.
|
|
#6 |
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Fate Stay Night
Spoiler:
Vampire knight Spoiler:
Code Geass Lelouchh Of The Rebellion Spoiler:
|
|
#7 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
açıkcası bu konuda school days in üstüne tanımam. hakikaten beklenmeyecek saçmalıkta biten bir animeydi
aynı şeyi soul eater içinde söyleyebilirim. Spoiler:
vampire knight Spoiler:
ama senaryo ustalığı açısından beğenipte hiç beklemiyordum dediğim yani olumlu eleştirebileceğim bir anime izlemedim. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black
|
Code Geass - R2
Spoiler:
Basilisk Spoiler:
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Trabzon
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Fate Stay Night
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
H2O: Footprints in the Sand
gözünden yaş getiren ve çok hüzün buna kelimeler yetmez...! Great Teacher Onizuka hayata ne varsa hepside buda var gülmek ağlamak sevinmek üzülmek güzel olan ne varsa Myself; Yourself ne bir son ne bir baş sonsuz sadakat REC tek bir kelime güzel
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|