Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları

Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım.

Güncel çalışmalarımız []

spoil--death note

Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan spoil--death note Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ya şu death notedaki light karakteri tamam ölüdğünü anladım da nasıl öldüğünü öğrenmek istiyom spoil istiyom biri zahmet edip yazabilir ...

LinkBack Konu araçları
Eski 29-10-2009, 03:39   #1
Ne düşünüyorsun?

----

secret_senshi'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: d.gray man+to aru majutsu+railgun
Favori Manga: Koukou Debut
Standart spoil--death note

ya şu death notedaki light karakteri tamam ölüdğünü anladım da nasıl öldüğünü öğrenmek istiyom spoil istiyom biri zahmet edip yazabilir mi nette araştırdım 1 allahın kulu yazmamış 2 saat video indirip öğrenmektense şurdan okuyup öğrenmeyi tercih ettiğimden başlık açmaya gerek duydum not:izlemeden keyfi çıkmaz demeyin sabırsızı oybuyorum şu aralar
Bayansecret_senshi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-2009, 08:21   #2
düşünemiyorum

None

muhtesemmatrix'ın Avatarı

Favori Anime: osmanın maceraları
Standart İlgi: spoil--death note

Spoiler:
hayal meyal hatırladığım kadarıyla ağır yaralı ve polisten kaçıyordu defterin sahibi yane ryuk'da sen hapishanelerde sürünürken seni çekemem deyip deftere ismini yazmıştı.Yıllar üstünden geçtiği için hatam varsa mazur görün
Baymuhtesemmatrix Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-2009, 09:02   #3
Ne düşünüyorsun?

----

Diclonius'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009

Düzeltiyim=)
Spoiler:
Light basit bir hatayla yakayı ele verir ve kaçmaya çalışırken vurulur. Hatta vurulurken bile kanıyla saatinden çıkardığı defter kağıdına bi tane ad yazmaya çalışacakken bi daha vururlar. Biraz zaman geçer Light ayağa kalkar ver gizlice tüymeye başlar. Kaçarken bi depoya girer ve artık gücü kalmamıştır. Defterin kuralına göre Death Note' un sahibi yakalanırsa, kendisi defterin sahibi bi shinigami tarafından öldürülür. Ryuk' da Light' ın ismini yazar ve yavaşça ölür.
p.s Ryuk' un konuşması çok etkileyici dikkatli dinleyin=)
Diclonius Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-2009, 15:19   #4
Ne düşünüyorsun?

----

secret_senshi'ın Avatarı

Spoiler:
Hımm peki dedektif L nasıl ölüyo?yani onunda öldüğü yazıyodu da
Eski 29-10-2009, 15:34   #5
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei

Onun olayı biraz daha farklı:
Spoiler:
Misa'nın Shinigamisi (Adı aklımda değil) Misa'ya aşık, yani ona kim zarar verecekse onu öldürecek. Yagami bunu bildiği için L'i o Shinigami'nin gözünde Misa'ya zarar verecekmiş gibi göstermeye çalışıyordu (Yaptıklarını gerçekten hatırlamıyorum), Shinigami de L'i ve Watari'yi öldürüyordu, sonuç olarak kendisi de ölüyordu ve defteri de Kira'ya kalıyordu.
Edit: Böyle olduğundan bile şüpheliyim, gerçekten olayları tam hatırlayamadım D:
Eski 29-10-2009, 15:37   #6
Ne düşünüyorsun?

----

Borastus'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE

ehe izlemeden herşeyi bilmek istiyorsun herhalde
L
Spoiler:
Yagami direk olarak L'yi öldüremiyor. Misa ya aşık olan Rem'i kullanıyor. Eğer L i öldürmezsen Misa'nın da hayatı tehlike de olduğunu söylüyor. Bunun üzerine Rem kendi defteri ile L'i öldürüyor tabi birisini kurtardığı için Rem de ölüyor. Bir taş ile baya bir kuş öldürüyor Yagami böylece.

K
Spoiler:
Kiralık görevini Tegami diye birisine veriyordu. İsmini tam hatırlamıyorum Tegami diyelim. Yagami, Tegami'ye yapacağı herşeyi kimleri öldüreceğini falan herşeyi söylüyor. Eğer Tegami Yagami'nin her dediğini yapsa idi Yagami mutlak olarak kazanacaktı. Ancak bir yerde kendi başına hareket ediyor, bunun yüzünden farkında olmadan N defteri değiştiriyor. Son bölümde sahte deftere N'in ismi yazıldığından herhangi birşey olmuyor Yagami'yi kurşunluyorlar kaçarken ölüyor - ya da öldürülüyor neyse-

M
Spoiler:
Gene Yagaminin defteri verdiği sunucu kız öldürüyor. M kızı kaçırırken kızın bir yere death note'tan bir yaprak sakladığını görmüyor o yüzden arabada iken ölüyor.

N
Spoiler:
Ölmüyor bir türlü. One shotta bile var en sevilmeyen karakter herhalde.

Ajanın nişanlısı
Spoiler:
7. bölümü izle direk en iyi bölümlerden.
BayBorastus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-2009, 17:05   #7
Ne düşünüyorsun?

----

secret_senshi'ın Avatarı

Spoiler:
10.blmü bitirdim 2 si aynı şeyi düşünerek birbirlerinini öldürmeye çalışması offf kasıldım resmen code geass bile daha az kurgulu gözüktü buna bakaraktan hımm kimin öldürdüğü olayını geçip önce ölen kaybeder mantığıyla bakarsak yagami mi kazanmış sayılıyo?-- bu arada gene dünyaya barış gelmedi dimi? :spit:
Eski 29-10-2009, 18:08   #8
Supernatural time :)

ölü gibi

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece

İzlemeye devam et bence ilerleyen zamanlarda öğreniyorsun. Spoiler almayı sevsende Death Note'yi hiç spoiler almadan izlemen dahada güzel olur senin için.

Spoiler:

BaybLue-Dragon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-2009, 18:25   #9
Ne düşünüyorsun?

None

zhenya'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...

Spoiler:
Yagami kaybediyor aslında ama hikayenin sonunu düşünürsek Kira ölmüş olsada ölümünden sonra insanlar ona inanmaya (bi bakıma ona tapmaya)devam ediyor...(tabi bu dediğim manganın finaline göre o sahneler animede yok

zhenya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-2009, 18:34   #10
Ne düşünüyorsun?

----

secret_senshi'ın Avatarı

hımm tamam herkese çok teşkür ederim çok güzel aydınlatıldım en azından merakım daha da arttı spoil bana ters etki yapıyo daha çok izleme isteği geliyo :spit:artık d. gray man gibi code geass gibi döndürüp döndürüp bunu izlemekten yeni serilere geçemem

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık