|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Bir animede sizi en çok sinir eden şey nedir? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Mesela beni beyin kontrölü bitiriyor.Adam resmen diğer şehirden değişik birinin düşünce ve hareketlerini yönlendiriyor.Sırf bu yüzden 07 ghost u bıraktım ...
61Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Trabzon
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Mesela beni beyin kontrölü bitiriyor.Adam resmen diğer şehirden değişik birinin düşünce ve hareketlerini yönlendiriyor.Sırf bu yüzden 07 ghost u bıraktım izlemedim.Tabi tek ondan değil o ana kadar dolmuştum onda patladım.
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Beni sinir eden şey, ana karakter ayrıcalığı. Diyelim bir dövüş, kavga, maç.. vs. esnasında, ana karakter ne kadar kötü durumda olsa da, "yenilecek kesin" dense de, son saniyede "feci bir güç kazanıp" galip geliyor. Bu tür şeylerin olduğu seriler, gerçekten sinirimi bozuyor. Hatta, bu tür olaylar olduktan sonra "Püff, yine mi ? -.-' " diyip bölümü kapatıyorum (Tabi, eğer seride bunun dışında kalan diğer unsurlar beni çok etkilemiş ya da çok hoşuma gitmişse, ana karakter olayını görmezden gelmek zorunda kalıyorum, el mahkum).
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
Her şeye ağlayan bir karakterin olması.
Her şey için kendinden bir şey feda eden bir karakterin olması. Başkalarını sürekli düşünen bir karakterin olması. Güzel ama memesi küçük karakterlerin olması. Romantizm-drama ikilisinin kullanılması. Vurulduğu halde karakterden hiç kan akmaması. Vuruluğunda karakterden 20 gallon kan akması. vs. Böyle uzar gider bu.
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Trabzon
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Evet o herşeyde kendini feda edenlere bende sinir oluyorum.Benim aklıma şey geliyor orda " Durun Kara murat benim
"
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
“ Orjinal Gönderi : Unde®minE
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Mekan: Your Dream...
Favori Anime: One Piece, Gintama
Favori Manga: Berserk
|
O neredeyse her Animede olan bir özelliktir zaten. Misal Basilisk`te yoktu sanırım. Her şey gerçekmişcesine adamlar tek darbede ölürdü, bilirsiniz. Peki neden böyle?!?!?! Çünkü basilisk gayet ciddi bir Animeydi, lakin Samurai Champloo tam bir komedi harikası, gerçekten mükemmeldi, konuda iyi olmasada ne diye bilir ki bir solukta izlene bilecek sınırlı sayıda Animeden biri.
Söylenenlerden farklı olarak: -Karakterlerin çok az sayıda hareketleri olması, hangi Animeydi tam olarak hatırlamıyorum, sanırım "Samurai Deeper Kyo"idi. Blmiyorum o mu ama, şöyle bir şey vardı; Baştan sona her zaman aynı haraket. Benne anladım bu işten, bir zamandan sonra aynı haraketi duymak baydırtıyor insanı. -Bazı serilerde kan siyah akıyor, ilk gördüğümde; "Nasıl olur lan, robot mu acaba bunlar, ama öyle bir şeyden söz etmediler." dedim. -60 tane düşman var karşılarında, ilk 5 ini afedersiniz bir yerlerlerini yırtarak yeniyorlar, sonra onlardan güçlü olan 55`ini direkt olarak geçmeyi başarıyorlar. Nasıl oldugunu hala anlamış değilim. -Eğer iyiler çok güçlü ise, kötülerin elindede her zaman bir koz oluyor. İstisnalar falan var tabi. Örneğin: Spoiler:
-Aksiyonlar yumruklarla, kılıçlarla değilde, sadece büyülerle olan Animeleri sevemem. Ama izlerim. İzlerken laf ederim. Adamlar yakından kavgalar için o kadar uğraşıyor. Sen büyü at, o sana büyü atsın. Kimin büyüsü güçlü ise kazansın. Varmı öyle bir dünya ya!?!?!? Valla gider böyle, akla geldikçe yazarız artık.
|
|
|
#7 |
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
“ Orjinal Gönderi : sonvaynard ”-Bazı serilerde kan siyah akıyor, ilk gördüğümde; "Nasıl olur lan, robot mu acaba bunlar, ama öyle bir şeyden söz etmediler." dedim.
Edit: Bir de aklıma gelmişken, seride yer edinmiş bir karakter tam ölecekken, arka plandan ya esprili bir laf ya da bir böğürme sesi gelir ve o karakter kurtarılır. Bu arkadan gelen karakter ya ana karakterdir ya da seride fazla yer edinememiş ama esas karakter olmaya aday birisidir. Örnek vermeye gerek yok, neredeyse her seride olan birşey. Ama illa ki bir örnek gerekirse de aklıma şu an gelen ilk seri *böğürerek söylüyorum ki* Bleach ! -_-"
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
“ Orjinal Gönderi : sonvaynard
|
![]() |
|
|
|
#9 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
ecchi unsurlardan nefret ederim,insandan çok savunmasız melek tipte kızlardan ve onların gerçekçi olmayan vücut ölçülerinden nefret ederim. bide her şeyi bilen hiç yanılmayan karakterler vardır ya onlardanda nefret ederim hani bir sahne olur mesela adam derki aaa ölecek mi? sonra o karakter araya girer ve der ki: hayır ölmeyecek tam o sırada zartı zurt yaptı ve bu 45050606206340 kez tekrarlanır. sinir olduğum bir olaydır.
aynı şekilde birden içindeki güç tavan yapıp tam yenilecekken yenen tipler hele o esnada söyledikleri... yok gözlerini diker çünkü onlar benim arkadaşlarım der falan :S ha bide savaş esnasında düşmanla yapılan sohbetler var bitiyorum ona. adamlar savaşın ortasında bir kenara bırakıolar sobet etmeye başlıyorlar ya :zor: yaw adam konuşuyor indirsene yere işte
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-11-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: Rurouni Kenhsin, 12 Krallık, One Piece, Wolf's Rain, Death note, CodeGeass, Inuyasha vs...
|
Bazı şeyler saçma yorumlanmış ya da farklı biçimlerde anlatılmış olsa da animeleri keyifli buluyor ve izlemeyi seviyorum. Genelde bir şeyleri hayal gücü unsurlarından faydalanıp güzel bir şekilde anlatıyorlar, hepsi farklı dillerde. Ta bi her anime böyle olmuyor mesela Rosario + vampire animesinde bir mesaj olduğunu zannetmiyorum ancak birçok kişi izlemeyi sever keyifli bulur o da ayrı bir bölüm oluşturur.
Bunların üstüne tabi ki artık alışagelmiş sahneler çok var animelerde ne olacağı bellidir. Mesela ilk akla gelen örnek Bleach. İchigo nun dövüştüğü her güçlü karakter ile şöyle bir sahnesi vardır tabi diğer karakterlerinde hemen hemen... Meşakatli bir dövüş iki tarafta yaralı bereli arada geçen "seni lanet olası... bu ruh gücü de ne böyle... hayır yenilemem" düşünceleri, konuşmalar, tabi karşı tarafında savunduğu birşey vardır iyi ya da kötü. Hemen ardından gelen son vuruş olacağını bildiğiniz iki taraftan da gelen atak ve ardından ikisininde ellerinde kılıçlar iler bir müddet beklemeleri... Bir süre sessizlik ve ardından göğüslerinden, kollarından fışkıran kanlar... Pardon tazikli fışkıran kanlar demeliydim. Bir de ölmezler genelde. Suratların bir yara bandı ya da bir sarık ile karşımıza çıkıp ardından aynı sahneleri defalarca yaşayıp ölmezler. Çok sevdiğim bir animedir orası da ayrı mesele tabi. Her animede saçma ya da sinirinizi bozan birşeyler bulmak mümkün. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|