|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Tonagura! eğer sizce sakıncası yosa bu animeyi çevire bilir msiniz lütfen:Dyada çeviren yer varmı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tonagura Kaduki'nin 10 yıldır görmediği çocukluk arkadaşı Yuji sonunda dönecektir. Doğal olarak Kaduki, çok heyecanlanır, kafasında Yuji'nin 10 yıl sonra ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Favori Anime: Slam Dunk ,Bleach,ITAZURA NA KISS
|
Tonagura
![]() Kaduki'nin 10 yıldır görmediği çocukluk arkadaşı Yuji sonunda dönecektir. Doğal olarak Kaduki, çok heyecanlanır, kafasında Yuji'nin 10 yıl sonra nasıl biri olduğunu hayal etmektedir. Kaduki, karşısında çok yakışıklı birini beklerken karşına, aklında sapıkça düşüncelerden başka bişey olmayan bir erkek çıkar. Kaduki'nin derin hayal kırıklığına karşın Yuji, Kaduki'yi elde etme planları yapmaktadır. Bu konuda da ona yardım Kaduki'nin ablası Hatsune'den gelecektir. cevapları bekliyorum şimdiden teşekürler |
![]() |
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Çeviren var mı bilmiyorum ama, başlığı görünce gözlerime inanamadım...
Ne yapılmaması konusunda güzel bir örnek. Silinmeden önce herkes görsün bari.
|
![]() |
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Üç ayda anca bitirebildim bu seriyi.Çok sıkıcı ve gereksiz bir animeydi bence.Ecchi sevenler için belki iyi olabilir ama hiçbir + yanı yoktu çizimleri hariç.
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Bence ecchi sevenler içinde kötü olabilir. Çünkü gerçekten kötü bir anime. Ayrıca soruyu başlığa taşımak bu olsa gerek.
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Kusura bakmayın.Öncelikle çeviri için çeviri yapan arkadaşların müsait olması gerek
İkincisi sevdigi türü çevire bilir,onun dışında yeni çeviriye başlıyacaksak ara sıra öneri alabiliyoruz. Son olarak sende farketmişsindir.Burası istek kısmı degildir.:sonuncu:Başlık kilitlendi ve belli süre sonrada silinecektir.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|