|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Her Şey Parayla,''Anime Fansub'' Bile... Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Master Throne2 Eğer okuyorsan;ben bu işi sevmesem gider,makale çevirirdim; http://www.r10.net/is-verenler/32675...-tl-butce.html :kotu::kotu:...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
Master Throne2
Eğer okuyorsan;ben bu işi sevmesem gider,makale çevirirdim; http://www.r10.net/is-verenler/32675...-tl-butce.html :kotu::kotu: |
|
|
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
buna benzer birşeyi yıllar önce yaşamıştım.Uzun soluklu bir anime serisi için bölüm başı 8 ytl destek vermek istediğini söylemişti bayan.Bende kabul etmiştim.Fakat ilk 5bölümü peşin yatırdıktan sonra başlıcaktım ama o kadını bir daha hiç görmedim
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
nedense ben garip birşey göremedim yani kapitalist dünya artı etik olmayan, para ile yapılamacak bir işte değil neden olmasın ki.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: İstanbul/Büyükşehir
Favori Anime: Death Note, One Piece, A tale of Memories, Code Geass R2
Favori Manga: No Bra
|
biz burda sadece insanlara yardım olsun diye yapabiliriz ama çevirmenlik normalde parayla yapılan bir iştir zaten. Bu insan da herhalde iş yönünden bakıyor olaya bizim gibi değil...
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-11-2009
Mekan: Manisa
Favori Anime: daha cıkmadı :S
Favori Manga: Gantz , D.gray-man
|
Hmm ben birşey duydum ama emin deilim animefreak'ta türkçe çeviri takimi para aliyormuş bölüm başi yani kendileride çevirmiyorlar ayrica, doğrumudur bilemiycem.
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
Adam ilk mesajını editlemiş o yüzden tam anlayamadım. ama anladığım kadarıyla adam 200 tl verip bir animenin fansub ve çevirisini yaptırmak istiyor öyle değil mi?
Valla ne diyim bu işi yapan herkes sevdiği için yapıyor. ama o kadar emek harcıyorsunuz yanında da para kazanmanız fena olmazdı ha gerçi o işte çok prüz çıkar tahminince
|
|
#7 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
vallaha ilginç geldi, yakında bu iş de ticarete dönecek:S
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Eee zamanında Kazaskere one pieceyi hızlıca çevirsin diye para önerdiler
Alışın artık Yakın zamanda siteyede böyle birşey açılırsa şaşırmayın. Millet öyle duruma gelmişki sevdiği birşey çevrilmeyince son çare para verip çevirttireyim diyor ama Arıkan haklı olabilir. Çevirmenliği iş olarak yapanlar var onlarıda kasetmiş olabilir.
|
![]() |
|
|
|
#9 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
ya abi emek emek çevrdiğin bir seriye 5 10 da destek gelse fena olmaz.Yadırgancak bir durum değil bence
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|