|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Fullmetal Alchemist Tartışma Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Haftalık olan bu animeyi tartışmaya başlayalım. Son zamanlarda animeyi yavaş vitese aldım her gün 1 bölüm izliyorum. Bölüm 33 Spoiler: ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Haftalık olan bu animeyi tartışmaya başlayalım. Son zamanlarda animeyi yavaş vitese aldım her gün 1 bölüm izliyorum.
Bölüm 33 Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Milla mı ? Daha animeyi izlemedim ama mangadan konuşaraktan : Çok önemli bir karakter ve daha çok karşına çıkıcak.
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
36. bölümü bir izle Özkan. Milla'ya daha çok hayran kalacaksın.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 13-12-2009
Mekan: Bulgaristan, Asenovgrad
Favori Anime: Fate/stay night
Favori Manga: Shogun
|
Sadece 1 bolumu izledim. Devam etmeyi dushunuyorum, ama chok ara verdigim icin canim pek istemiyor.
|
|
#5 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
bir kere başladın mı tekrar eskisi kadar izlemek isteyeceksin. bende ara vermiştim. sonra tek solukta bitirdim animesini
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
aynen 36 yı izlemelisin asıl ben normalde böyle sert görünen kadın karakterleri sevmem çünkü genelde sert görünmek için kasarlar ilk o kadını da öyle sanmıştım ama sonra kadının içi dışı bir onu anlıosn
hele şu ben çocukları çok severim kıyamam dediği yerde anime karakterleriyle aynı tepkiyi veriosun yani :hehe:ama 36 da bir başkaydı yaw Spoiler:
nereden baksan harika bir anime işte çok seviormm :guzelim:
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 13-12-2009
Mekan: Bulgaristan, Asenovgrad
Favori Anime: Fate/stay night
Favori Manga: Shogun
|
Oyle konustun ki hemen cumartesi basliycam ^_^.
/Biktim bu yazili sinavlardan =.=./
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Ben eski olanı izledim ve bunun ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Öncekinin devamı niteliğinde midir? İzleyen arkadaşlardan biri beni aydınlatabilirse sevinirim.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|