|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Kara no Kyoukai Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Forumumuzda şöyle bir arama yaptım ve şok oldum. Forumda bu filmi fazla seven olmasına rağmen böyle bir başlık açılmamış. Eh ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Forumumuzda şöyle bir arama yaptım ve şok oldum. Forumda bu filmi fazla seven olmasına rağmen böyle bir başlık açılmamış. Eh adımı biz atalımda gerisi gelir herhalde. Ben daha ilk filmi izledim. O yüzden düşüncelerim sadece film hakkında olacak. Diğer başlıkta yazdığımı buraya kopyalayacağım. İlk filmi izlemiş biri olarak ne kadar aranızda olurum oda belli değil
MyAnimeListe baktım ve 2 ve 7.film birbiriyle bağlantılıymış. O yüzden 2 ve 7yi sonraya bırakacağım ![]() İlk fim hakkında düşüncem. Bu nasıl bir filmdir. Ben nasıl böyle bir filmi bu zamana kadar erteledim. Kafamı yerlere yerlere vuruyorum. Herkes 7.filmden konuşurken bende başlıyorum dedim başlamamla bitirmem bir oldu yani. Sahne, olay, aksiyon, müzik hepsi tek kelimeyle subarashi. Film ilk başlarda durgun başlıyor gibi gözüktü ama durgun gözüken movie beni benden aldı. Son zamanlardaki mükemmel serimi bu filmde buldum. Elimde şuan 2.film var şimşek hızıyla diğer filmleride izlemem lazım. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
özkan biz bu film serisinin grubu var filmi orda tartışıyoruz gel sende katıl aramıza
şayet şu aralar pek tartışma yok daha herkes 7.filmi izlemedi ![]() ilk filmi bu kadar beğendiysen devamı seni büyülecekdir hele ki 5.film
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|