|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Neden Türkiye'de Bir Anime Kanalı Yok? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Arkadaşlar bu konu hakkında biraz görüş almak istiyorum. Fransa'da Mangas adında bir anime kanalı ve adını bilmediğim dünyada birçok anime ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 25-12-2009
|
Arkadaşlar bu konu hakkında biraz görüş almak istiyorum.
Fransa'da Mangas adında bir anime kanalı ve adını bilmediğim dünyada birçok anime kanalı var ama neden Türkiye'de böyle bir kanal yok.Gerçekten de bu olmasını çok istediğim bir şey. Böyle bir kanal açılsa çok izleneceğini düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
1- Türkiye anime nedir bilmiyor.
2- Ya Türk kanalları animeleri satın almak istemiyorlar yada japonlar bize pahalıya satıyor. 3- Yeterli izleyici kitlesine ulaşamayacaklarını düşünüyorlar. diyerekten bu 3 şık aklıma geldi
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]()
Mekan: İstanbul/Ataşehir
|
türkiyede 'anime=çizgi film' olduğu için hala olabilir ...
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Trabzon
Favori Anime: Itazura Na Kiss
Favori Manga: Bitter Virgin
|
Niye ya pokemonu o kadar izledik. Lisede okul kantininde bile izliyordum vakit buldukça.
Uyduda, Digitürkte teknecilik, gezi ...şu bu her konuda kanal var. İçimden hep zaten Uzakdoğu sineması, dizileri bir de anime gösteren bir kanal açılsa diye geçiyor. Ama bir yandan da dublaj yaparlar diye korkuyorum.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 25-12-2009
|
1,2 doğru olabilir ama 3. şıkta sana katılmıyorum
bence ilk başlarda olmasa bile kaliteli yapımlarla reyting bile yaparlar ben başından ayrılmam mesela:harika: işte o önyargıyıda ortadan kaldırmazmı böyle bir kanal. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Öncelikle flood yani arka arkaya mesaj atmazsak güzel olur. 3.şıkkım kanal açısından düşünüyorum. Aslında türkçe dublaj ve orjinal diye ayırırlarsa binlerce anime sever başından ayrılmaz. Hem orjinal seven hemde dublaj seven izler. Ulaşamayacaklarını düşündükleri zaman baksınlar forumlarda yüzlerce forum gibi siteler ve binlerce kişi var aslında Türkiyede anime seyreden.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage
|
bu görüşe katılıyorum ayrıca kalitesiz ve ucuz ne varsa yayınlıyorlar
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Anime kanalı olsa bile bu kadar sansür ve eleştiriler varken 13 yaş altı animeden başka birşey göstermezlerdi.
|
|
|
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
“ Orjinal Gönderi : CHOBiTS
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black
|
Türkçe düblaj olur, olmasın. Uydudan falan japon tv çekiyor mu?
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|