|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Anime Tavsiye Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> “ Orjinal Gönderi : Beyazm ” Arkadaşlar bu konuda izlediğiniz ve size göre önerilmeye değecek animeleri tavsiye edebilir ya da ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: d.gray man+to aru majutsu+railgun
Favori Manga: Koukou Debut
|
“ Orjinal Gönderi : Beyazm ”Arkadaşlar bu konuda izlediğiniz ve size göre önerilmeye değecek animeleri tavsiye edebilir ya da istediğiniz türde animeleri tavsiye isteyebilirsiniz.
Konu önemli değil arkadaşlar tüberkiloz hastası ya da kan kusmak gibi havalı bir hastalığı olan cool bir karakterin olduğu bir anime biliyor musunuz,kısacası karakterin acı bir sonu olacak ya da ukala ama mükemmel derece dövüş yeteneği,gene hareketleri cool olan bir karakterin olduğu bir anime (yan yada ana karakter olması önemli değil ) ama 3 bölümden fazla sahnesi olsun, öldürüş biçimi canice olan intikam tipleride olabilir yani kesinlikle anime izlerken, ''Lanet olsun manyaksı insan'' diye coşmak istiyorum ya da ''Naptı öyle bee'' demeyi özledim valla,hatta sahneyi tekrarlayacağım bir kaç kez bana şok geçirtsin örnek ''School Days'' final ![]() Örnek vereyim; D.Gray Man'in Kanda'sı Soul Eater'ın mifune'si adam süperdi ya hep görmek istediğim şovlar yaptı ![]() Elfen Lied'in lucy'si Baccano--Ladd + Demiryolu İzleyici'si gerçi ordaki karakterlerin hepsi süperdi Sengoku Basara Tek Gözlü Ejder Peace Maker Kurogane--Okita Souji(tüberkilozlu ![]() Tenjou Tenge-maya+shin(ölüş şekli karizmaydı bende öle ölmek isterdim) Nabari no Ou- Yoite (sylar'a benziyen kişilik ve ölmek değil de yok olmayı dilemesi süperdi... Yani tek bölüm örnekleri de verebilirsiniz örneğin ''School Days''in sadece finalini izlesemde olurmuş. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Denpa teki na Kanojo Ova'larını örnek verebilirim.Daha iki bölümü çıktı diye hatırlıyorum.
|
|
|
|
|
#3 |
|
----
|
izlemiştim onu
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
ya eğer bu öneriyi anime izlemek için istiyorsan herhangi bi shouneni izle derim çünkü bu dediğin karizmatik karakterler her shounende vardır ve genelde yan karakterdir ama sıkça görürsün mesela naruto da sasuke var kandayla benzerlik taşır ama kanda sasukenin tırnağı olamaz (özellikle soğukluk ve karizma için diyorum ahah
) ama kandayıda çok severim o ayrı. yada katekyoda hibari var one piecede zoro öyledir, fma da bence en karizma karakter olivia armstrong ama mustang falanda iyi hatta ed de karizmadır ya da spor animelerini izle slam dunkta rukawa var mesela prince of tennis,eyeshiel21,one outs hepsinde vardır öyle karakterler. yada reverse haremleri izleyebilirsin ouran da ikizler ve kyouya var furubada kyo ve haru, vampire knightta zero...ama eğer çevirmek için soruyorsan xtv yi izle bence onun çevrilmesi çok iyi olur ana karakteride senin tanımına uyuyor gibiydi ya da kyou kara maouya bi bakabilirsin çok erkek var biri mutlaka istediğin gibidir genelde izlediklerim tr altyazılı o yüzden ing olarak pek tavsiye veremicem ama bu 2 animenin iyi olduğunu düşünüyorum
|
|
|
#5 |
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl...anime&aid=4345
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl...anime&aid=3296
|
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
|
“ Orjinal Gönderi : secret_senshi
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
|
“ Orjinal Gönderi : sera myu
|
![]() |
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-10-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: Elfen Lied, Bleach, TMGK
Favori Manga: Bleach
|
Berserk'i izleyebilirsin. Vahşet sahneleri güzeldir. Ancak rezalet bir sonu var, şimdiden uyarayım. Acıklı son ve dövüş istersen de kesinlikle Basilisk derim. Muhteşem bir animeydi :birnumara:
|
|
|
#9 |
|
----
|
oke berseke bakarım bailiksi izledim yalnız arkiler trlerin çoğunu izlemişliğim var bi kaç tr seriyi izlemedim siz bana ingilizce altyazılı önerin bu arada claymoreyi de izlemiştim ordaki dövüşlerde güzeldi karakterler cool du darker than blacki sölemenize gerek yok zaten
ama henüz istediğim tamam yeterli seviyesine ulaşmadım o yüzden ben bulana kadar devam önerilere
|
![]() |
|
|
|
#10 |
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
secret; bence başlığı "genel anime tavsiye başlığı" olarak değiştir. Tavsiye isteyen herkes bu başlığa yazsın, daha derli toplu olur.
“ Alıntı ”öldürüş biçimi canice olan intikam tipleride olabilir yani
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|