|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Pandora Hearts Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Son zamanlar deli gibi seriye yetişmek için izliyorum ve sonunda 1 bölüm geridede olsam yetiştim diyebilirim. İlk 10 bölümde şu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Son zamanlar deli gibi seriye yetişmek için izliyorum ve sonunda 1 bölüm geridede olsam yetiştim diyebilirim. İlk 10 bölümde şu kimdir vb. tahminlerimin %90ı doğru çıkıyordu ama 11de dahil ondan sonraki tahmin yüzdem düştü resmen ters köşeye yattım
En son 20i izledim ve dahada güzelleşecek seri. Bence;Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#2 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Spoiler:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
----
Mekan: Hmm :D İstanbul :D
Favori Anime: Pandora Hearts X)
Favori Manga: Naruto,Beezlebub,Mirai Nikki X)
|
Bende şuan 20.bölümdeyim :smile:
Spoiler:
|
|
#4 |
|
Banned
----
|
Edanon ;
Spoiler:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
----
|
Spoiler:
|
|
#6 |
|
Banned
----
|
Annesi kim olurdu ki o zaman bunu da düşünmek lazım
Ayrıca;Spoiler:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
----
|
En son 21. bölümü seyrettim bugün.Gerçekten güzel bir bölümdü.
Spoiler:
Bu arada zaten anime tartışma bölümündeyiz spoiler içine almak zorundamıyız bu bilgileri? Spoilerın sadece tanıtımlarda kullanılması taraftarıyım.Eğer kişi zaten tartışma bölümüne yazacaksa o zaman zaten animenin son çıkan bölümüne yetişmiş olması gerekmez mi?
|
|
#8 |
|
Banned
----
|
Haklısın aslında öyle yapmamız daha güzel olucaktır. 21.Bölümü ben de dün izledim. Bölüm de break'in geçmişinin bu şekilde çıkacağını pek tahmin etmiyordum. Will of abyss ise abyss'e çok şey gelince, birden zayıf mı düşüyor? Bu durumda abyss in kendisi will of abyss olabilir mi? Will of abyss yokolunca, abyss'te yok oluyor diyebilirmiyiz ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
----
|
Will Of The Abyss bencede Abyss'in bir parçası ve gücünü Abyss'deki chainlerden aldığını düşünürsek WOA'nın(Her seferinde Will Of The Abyss yazmak zor oluyor
) bu kadar çok güç yüklenmesi şalterlerini attırma noktasına getirmiş olabilir.Yalnız kafama takılan bir şey var bu bizim B.Rabbit(Alice) ile Will Of The Abyss(Alice) arasındaki benzerlikler onların kardeş olmalarına falan bağlanırsa benim için sıradan bir seriye yaklaşacaktır Pandora Hearts.Umarım öyle olmaz...
|
|
#10 |
|
Banned
----
|
Kardeş değil de 1 bedende 2 ayrı ruh olabilir. Öyle olursa gerçekten ilginç bir seri niteliğini kaybetmez.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|