|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
Asistan
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailes,Fate/Stay Night,Baccano!,Kara no Kyoukai,Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen,NANA...
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket,NANA,Melty Blood...
|
Birçok anime serisi,Ova,Ona ya da anime filmi izleriz (izliyoruz) ama bence bir anime yapımının olmazsa olmazlarından birisi olan ''Kötü Karakterler'' izlediğimiz 3 animeden 2'sinde mutlaka karşımıza çıkmaktadır.
Bayan olsun erkek olsun bir anime yapımında iyi karakterlerin varlığının gerekliliği gibi kötü karakterlerin de varlığı yadsınamaz şekildedir.Kimisi kendisini sevdirir kimisi gerçek hayatta karşımıza çıksa kendisini bir kaşık suda boğacak şekilde kendinden nefret ettirir.Bu da inanıyorum ki o karakterin tasarımında parmağı olan şirketlerin,yapımcıların başarısından geliyor.Gerçi bazı yapımlarda da mutlaka geçmişin onları bu noktaya getirdiği olaylar dizini izleriz,onların ''Kötü Karakter'' damgasını yemesinin nedenleri büyüktür aslında ama öyle ya da böyle onlar anime yapımlarının olmazsa olmaz ''Kötü Karakterleri''dir. Ruhumda kötülük var mıdır yok mudur bilmem (!) ama ben anime yapımlarında iyi karakterlerin varlığına ne kadar çok dikkat ediyorsam kötü karakterlerin varlığı da bir o kadar çok ilgimi çekiyor buna izlediğim seriler arasında benim için en iyi örnekleri Type Moon yapımları karşılıyor diyebilirim,bugüne kadar izlediğim en iyi tasarımlar bence Fate/Stay Night serisindeki Kirei Kotomine ve Kara no Kyoukai filmlerindeki Souren Araya'dır. Elbette varlığını asla unutmadığım başka karakterler de vardır;mesela Rurouni Kenshin serisindeki bir Makoto Shishio unutulamaz ya da Dogs: Bullets & Carnage Ova'sındaki Ian karakteri,Gungrave izleyip de adından -daha doğrusu lakabından- anlaşılacağı gibi Bloody Harry (Harry MacDowel ) karakterini hatırlamayan yoktur diye düşünüyorum. Öyle ya da böyle daha önce de dediğim gibi ben örneklerini verdiğim türdeki ''Kötü Karakterleri' izlemeyi seviyorum,bilmiyorum benim gibi düşünenler var mıdır ama eminim ki sevmese bile izlediği yapımların finali de bittikten sonra bu tür karakterlerin dikkate değer olduğunu düşünenler vardır diye tahmin ediyorum.
|
|
#2 |
|
Fansubber
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: İstanbul/Ataşehir
|
bu konuda sana kesinlikle katılıyorum , 'iyi tasarlanmış kötü karakterlerin varlığıdır' çoğu zmn bize bi animeyi sonuna kadar hiç soluksuz izleten , bu konuda sayılacak birçok karakter vardır elbette de ilk aklıma gelen ve yakın zmnda izlemiş olduğum Black Lagoon serisindeki Balalaika 'dır ...
Son Düzenleme hione tarafından 10-03-2010 17:10 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Anime Dostu
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
Herkes masum doğar ama masum ölmez. Benim ruhumda var. Her iki görüşede katılıyorum.
Manga olsaydı yazmak daha kolay ve seçimler farklı olurdu benim için Sevdiğim ve nefret ettiğim, iyi olan kötüler ve de kötü olan kötüler vardı Kötü tanımına göre değişir. Çok göreceli seçim yapmak zor düşünmeden ilk aklıma gelenleri yazmak daha kolay.. Seviyorum bu kötüleri.... Final Fantasy-Vincent Bleach-Ulquiorra Bleach–Gin Deat note-Kira Hellsing-Alucard Dogs: Bullet & Carnage: Giovanni (gerçi bunu yazmam burda çok doğru değil keza mangasını okumuşlar daha iyi bilir).....uzar gider..... nefret ediyorum bunlardan...?
|
|
#4 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Deat note-Kira geliyor aklıma kötü olarak
... Diğerlerini silmişim hafızamdan....
|
|
#5 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
One Pieceden Lucci ve Gintamadan Takasugi + Hôsen derim ben. Lucci zaten şimdiye kadar gördüğüm en karizmatik kötülerdendir, ikincisi de Takasugidir zaten. İsteyenler için;
Lucci Spoiler:
Takasugi Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
Asistan
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic - Utawarerumono
Favori Manga: Claymore
|
Bende Death Note tan ,Kira yı en sevmediğim karakterler listesine koydum.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
EN karizma kötü lsitesinde 1 numara Aizen-sama
![]() 2 numara Gauln Fmp den 3 numara kötü sayılır mı bilmiyorum FMA dan scar
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-01-2010
|
Shakugan no Shana
Tahtın efendisi Hecate Death Note Yagami Raito(aslında tam olarak kötü denemez ya) Elfen Lied Mariko Dah vardır ama unuttum^^ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-06-2010
Favori Anime: naruto,one piece,clannad after story,junjou romantica,hellsing,lovely complex,basilisk,death note
Favori Manga: naruto,live for love
|
death note - kira
togainu no chi - gunzi naruto - madara ve kyuubi full metal alchemist - envy final fantasy - sephiroth melancholy of haruhi suzumiya - haruhi ![]() basilisk - tenzen
|
|
#10 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: İskenderun
Favori Anime: G ve TurnA harici Gundam serileri, Ryousuke Takahashi'nin serileri, GITS, Ideon, FMP, NHK ni Youkoso
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Scar, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Death Note, Akira, Alive
|
Gundam 00'dan Ali Al-Saaches ve Ribbons Allmark, U.C. evreninden Gihren ve Kycillia Zabi, Ginneas Sakhalin, Cima Garahou, Paptimus Scirocco, Hamaan Karn, Anavel Gato ve Char Aznable, C.E. evreninden Rau Le Creuset ve Gilbert Dullindal, Full Metal Panic'den Gauron, Hellsing'den Alexander Anderson, Final Fantasy VII'den Sephiroth, Cowboy Bebop'dan Vincent ve Vicious, L Gaim'den Oldna Poseidal bu bağlamda ilk aklıma gelenler.
Son Düzenleme Akuma_Blade tarafından 17-06-2010 12:42 de yapıldı. |
![]() |
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|