|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Anime Karakteri ile Evlenmek İsteyen Adam Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Sonunda bu da oldu. Bilmiyorum, belki bazı arkadaşlar daha önceden duymuşlardır böyle bir şey. Ama ben ilk kez duyuyorum. Japonya'da ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Sonunda bu da oldu. Bilmiyorum, belki bazı arkadaşlar daha önceden duymuşlardır böyle bir şey. Ama ben ilk kez duyuyorum.
Japonya'da yaşayan Taichi Takaori isimli adam, 3 boyutlu dünyaya herhangi bir ilgisinin kalmadığını ve 2 boyutlu bir anime dünyasında yaşamak istediğini belirtmiş. Ancak şu anki teknoloji ile bunun mümkün olmamasından ötürü, bunun yerine bir anime karakteri ile evlenmek için Japonya hükümetine başvurmuş. Bu sayfada insan hakları çerçevesinde başlattığı imza kampanyasından bu yana yaklaşık 2 yıl geçmiş olmasına rağmen, hedefi olan 1,000,000 imzaya ulaşamamış görünüyor. Ancak şu an itibariyle 3551 kişinin imza kampanyasına katıldığını da belirtmek lazım. Şayet Takaori'nin talebi günün birinde ciddiye alınır ve legal bir evlilik yapılacak olursa, evlenmek istediği anime karakteri de belli. The Melancholy of Suzumiya Haruhi'den Asahina Mikiru. |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Allah tamamına erdirsin
... İnşallah amacına ulaşır ...
|
![]() |
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Öyle bir şeyi kabul ederlerse ilk işim harem kurmak olacak... Touya, Haji, Lantis, Gılbert vb. ohohohohohoh
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
ben evlendi diye duymuştum ama
belki başka bir uzakdoğulu adamdı o. yastığıyla evlenen adam vardı bir de yalnızlık böyle birşey olsa gerek.
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 13-09-2009
Mekan: istanbul
|
İyi ya takı felan takmaya gerek kalmaz.
Bir kalemle takı resmi çizeriz elbisesinin üstüne.
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
|
“ Alıntı ”Japonya'da yaşayan Taichi Takaori isimli adam, 3 boyutlu dünyaya herhangi bir ilgisinin kalmadığını ve 2 boyutlu bir anime dünyasında yaşamak istediğini belirtmiş.
Aslında onu anlamak çok da zor olmamalı.Belki de yaşadığı hayal kırıklıkları,insanların samimiyetsizliğine defalarca tanık olması,inandığı sevgililerin,dostların onu bırakması gibi birçok talihsizlik yaşamış biridir.Ama olaya felsefi ya da duygusal açıdan bakarsak bence o kadar da anormal bir şey değil.Eminim ki bizlerden de, bir animede geçen evrende yaşamayı hayal eden ya da oradaki bir karakterin benzerini eş olarak isteyen arkadaşlar vardır.Buradaki tek fark Takaori'nin bunu legalleştirmesi.
|
|
|
#7 |
![]()
----
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Yanlızlık, insanı nerelere sürüklüyor.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
ciddiye mi alsam geyik mi yapsam...
“ Orjinal Gönderi : Metatron
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]()
----
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Evet, bu tip olaylar "trajikomik" vakası olarak ele alınabilir. Barbi bebek ile evleneni var, oyun karakteri ile...
|
![]() |
|
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Hentai izlemeye davet ediyorum onu.
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |