|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Yardım Edebilirmisiniz Lütfen :) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Merhabalar; Arkadaşlar Hotbird uydusundaki bi rus kanalında bi anime oynuyor anime başlarken bile rusca 5 bölümdür izliyorum full dövüş ama ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 17-04-2010
Favori Anime: hellsing
|
Merhabalar;
Arkadaşlar Hotbird uydusundaki bi rus kanalında bi anime oynuyor anime başlarken bile rusca 5 bölümdür izliyorum full dövüş ama animenin ismini birtürlü bulamadım.ismini bilen arkadaşlar lütfen yardım etsin 1 haftadır bulmaya uğraşıyorum resimleri dahi denk gelmedi.. Şimdiden Teşekkür ederim... |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Keşke kanalın adını ve kaçta yayınlandığını da yazsaydın, böyle tahmin yürütmek bile çok zor.
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
Nası bi dövüş?
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
|
Kanalın İsmini Bilmiyorum Rusca Yazıyor.Anime Sabah saatlerinde başlıyor karakterlerin birinin omzunda pentagram dövmesi var.dövüşlerde süper güçler var grup halinde tektek dövüşüyorlar gözleri falan parlıyo sinirlenince karakterlerin birinde büyük bi kılıç var favorim ama malesef kafasını kopardı adamın biri kartlarla aklıma başka detay gelirse söylerim biide alt yazıda dominguez geçti hangisi olduğunu bilmiyorum ama bi karakterin ismi galiba...
İlgilerinizden dolayı çok teşekkür ederim... |
![]() |
|
|
|
#5 |
|
----
|
Arkadaşlar Hiç Mi Bileniniz Yok Bunu Ya
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
Türkiye de anime kültürü o kadar büyük ve geniş insanlar varki büyük ihtimal onlar sana cevap verir ama seni kaale alıp cevap vericek olması lazım.O da zor çünkü çoğu forumlara girmiyor
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Mekan: Malatya -- Mersin...!!!
Favori Anime: Slam Dunk,One piece,Air gear,City hunter
Favori Manga: One piece, slam dunk,History's strongest disciple Kenichi
|
Rus kanallarında yayınlanan bir kaç tane anime var sana onların adını vereyim bak.
Urusei Yatsura Yu Yu Hakusho: Ghost Files Kiteretsu Daihyakka Nobody's Boy - Remi Ranma Bunlar rus kanallarında denk geldiğim animeler, belki içinden biri seni bahsettiğindir. Dragon ball seriside yayınlanıyor, ama sen dragon ball'ı biliyordursun büyük ihtimal ![]() |
![]() |
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
“ Orjinal Gönderi : VarOlanBiri
|
![]() |
|
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
berserkten bahsediyor olabilir misin? gerçi onların gözlerinden bişiler çıkmıodu kart falan da hatırlamıorm, ama büyük kılıç dövme savaş fln
http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=282
|
|
|
#10 |
|
helsing ovalarında da pentagram kartlı eleman züppe filanda vardı
|
![]() |
|