|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Animelerde Hüzünlendiğimiz,Ağladığımız Sahneler/Diyaloglar Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> DİKKAT: ~~Konuyla alakalı sahneleri yazarken ya da sahne ile ilgili resim eklerken mümkün olduğunca ''Spoiler'' butonunu kullanalım. ~~Konuya uygun anlatacağımız ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
DİKKAT:
~~Konuyla alakalı sahneleri yazarken ya da sahne ile ilgili resim eklerken mümkün olduğunca ''Spoiler'' butonunu kullanalım. ~~Konuya uygun anlatacağımız sahneye ait diyaloglardan bahsedeceğimiz zaman izlediğimiz ya da izlemekte olduğumuz anime ''İngilizce/Başka bir dile ait altyazı'' olsa bile anlatacağımız diyalogları anladığımız şekilde ''Türkçe''ye çevirerek ekleyelim konuya çünkü aramızda yabancı dil bilmeyen arkadaşlarımız olabilir. ------------------------------------- ---------------------------------------------- -------------------------------------------- Clannad yapımlarını izledikten sonra böyle bir başlığın eksikliğini hissettiğimi belirtmem gerek o nedenle Anime sohbetleri niteliğinde olacağı için sohbetimiz bu başlık gerekli diye düşünüyorum ve de açılışımı Clannad yapımlarında beni etkileyen sahnelerle başlamak istiyorum; Clannad: Spoiler:
Clannad ~After Story~ Hangi birini yazsam bilemiyorum ki zaten yazsam da sayafalar yetmeyecektir eminim...Ama özellikle; Spoiler:
Rose Of Versailles Spoiler:
Fate/Stay Night Spoiler:
NANA Spoiler:
Rurouni Kenshin:Tsuiokuhen Spoiler:
Edit: NANA'dan aklıma gelen bir sahneye ait resim eklemek istiyorum,beni hüzünlendiren ve etkileyen ama aynı zamanda da çok sevdiğim bir sahne; Spoiler:
Son Düzenleme Squaw tarafından 22-10-2011 21:41 de yapıldı. |
|
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Çoğu kimse bu animenin içindeki aşka göre yorum yapıyor. Aslında içindeki psikolojik ve felsefik öğeleri atlıyorlar. İzlemiş olduğum animeler içerisinde ki Now and Then, Here and There'den sonra ikincidir. Konuya dönersek ilk bölümün içinde felsefe ve en önemlisi Kenshin'in içinde ki yalpalanmasını, depremini, umudunu yada umutsuzluğunu anlatırken pür dikkat animenin içine dalıyorsunuz. Sonra bölüm finali geliyor. Zaten animenin içinde her dinleyişimde beni benden alan en sevdiğim klasik eserinden estanteneler var. Bu eser Rachmaninov Piano Concerto 2. Birde üstüne Tomoe o sözleri söyledi. Nasıl Kenshin paramparça olduysa bende izlerken paramparça oldum. Böyle sözlerin içindeki anlam o kadar derin ki belki Tomoe'yi Kaoru-dona'dan daha fazla sevme nedenimdir. Bu sözleri söyleyerek Kenshin'in içindeki fırtınayı bir an söndürmüştü. Benide mahvetmişti. Hiç bir zaman böyle bir hissi bir daha yaşayacağımı zanetmiyorum. İnşallahta yaşamam. |
![]() |
|
|
|
#3 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 06-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Detective Conan
|
Cardcaptor Sakura 21. bölüm vardı. Sakura ve babasıyla ilgili bölüm.
Bir de 57. bölümdü galiba. Sakura asansördeki boşluğa düşerken Şaoranın bağırması ,... İzlemeyen varsa izlesin. |
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
“ Orjinal Gönderi : Hei_(BK201)
|
|
|
|
|
#5 |
Mekan: Gezginim.İstanbul,İzmir,Ankara cosplay ve Con'larda beni bulabilirsiniz.Ancak Balıkesir'de yaşıyorum
Favori Anime: PSWG,ParaKiss.
Favori Manga: ZONE-00.
|
Hmm...Benim çok fazla ağladığım sahne var.Herşeye üzülüyorum
Mesela: Kakashi Gaiden'in ikinci bölümünde hüngür hüngür ağladım. One Piece: Nami'nin geçmişinde Brook'un geçmişinde Bi luffy'nin geçmişi çok acıklı diil Zoronun geçmişinde Chopperın geçmişinde gizli gizli ağlamıştım :( Nico Robin'in Icebergle yaptığı konuşmada Bazı sözlerde Franky'nin gçmişinde çok ağladım Bleach: Renji'nin üzüldüğü her sahne :( İchigo'nun bazen arkadaşlık adına söylediği sözler Naruto: İşte bi Kakashi Gaidene ağladım. Gaara'nın geçmişinde bide Asuma'nın ölümünde
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Istanbul / Florya
Favori Anime: Gintama , One Piece
Favori Manga: Persona 4, Luck Stealer, Air Gear, Beelzebub
|
Aslında çok ağlamam ama eğer ağlarsam da ya çok acıklıdır ya sevdiğim bi karakter gitmiştir :/ Neyse başlıyım ben:
Bleach : Ulquiorra... Spoiler:
Spoiler:
Gintama : Okita'nın ablası... Katekyo Hitman Reborn! : Colonello...o 'kora' diyen adam nasıl gitmiş.. Naruto : Asuma....ve Kakashi Gaiden. Daha da gelmedi aklıma
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]()
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
arkadaşlar ama spoilerlar konusunda dikkatli olalım
|
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: One Piece
|
One piece
Spoiler:
Naruto : Akeboshi - Wind on şarkısının çaldığı ending de kendimi tutamıyorum :S
|
|
#9 |
|
----
Mekan: Tristram
Favori Anime: Rurouni Kenshin: Tsuioku Hen
Favori Manga: Veritas
|
Hei_(BK201) , Squaw
harikasiniz ya, o seri benim için de bir numaradir. ve söylediklerinize de katiliyorum o sahneler inanilmazdi. ben baska bir şey yazayım FMA animeden geliyor Spoiler:
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
----
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Tistou the Green Thumb: Dokunduğu yerde çiçekler açmasını sağlayan minik bir çocuğun dünyayı güzelleştirme öyküsü... Ama sonu... İşte çocuk iken ekrana öylece baka kalmamı sağlamıştır.
Adventure of Ganba: Farelerin, kedi, gelincik, köpek, kuş... artık seri boyunca onları öldürmeye niyetli her hayvan sebebiyle acı çektikleri sahneler. Cowboy Bebop The Movie: Filmimizin baş kötüsünü tanıdıkça, adamın, sonun da mutlu olmasını istemişimdir. Aklıma şimdilik bunlar geldi. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|