|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Acemi Avcılar İçin İnternette Anime Avlama Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Evet, bakalım. küçük bir Anidb-Google ortaklığı vasıtasıyla aradığımız kimi yapımlara ait şu ünlü "rapidshare, torrent, megaupload, hotfile..." linklerini, internetin bir ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Evet, bakalım. küçük bir Anidb-Google ortaklığı vasıtasıyla aradığımız kimi yapımlara ait şu ünlü "rapidshare, torrent, megaupload, hotfile..." linklerini, internetin bir köşesinde bulunuyorsalar, iz sürerek bulmak.
Önce ANIDB ye gidelim: Link Spoiler:
Sonra "search" kısmına aradığımız yapımın adını yazıyoruz Spoiler:
Anidb'de yapımın ismine göre birden fazla seçenek çıkabilir. Spoiler:
Şimdi alt tarafta farklı dillerde çevirileri ve bağlantılı gruplar mevcut. Sağ alt taraftaki "Show All" sekmesine tıklanırsa listede görünmeyenlerde görünür. Spoiler:
Bir gurubun çıkardığı video sürümü hakkında bilgi almak için "state" kısmında bulunan alana girilir. Ben Mochi grubuna bakıyorum mesela ve bilgileri çıkıyor: Spoiler:
Grup iki sürüm çıkarmış. Id kısmındaki numaralara (664567 gibi) tıklarsam o bölüm hakkında da bilgi alabiliyorum: Spoiler:
Tamam bilgilere baktım. Bu sürümden indireyim dedim. Doğruca "google" amcaya. Önce grubunun ismini sonrada yapımın ismini yazıyorum. Birde aradığım link "megaupload" diyelim. Boşluk + megaupload. Aradığınız link başka bir download sitesi ise onun ismini "megaupload"ın yerine yazın yeter. Spoiler:
Mesela megaupload olarak arattım ve sonuçlar geldi. Birine bir giriş yaptık: Spoiler:
Tabi sürümüne göre değilde rastgele link arıyorsanız grurubun ismini yazmadan da bu şekilde arayabilirsiniz. Acemi avcılara başarılar. |
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 16-03-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Bleach
|
Hocam büyüksün.
Çok işime yaradı . Saol Var ol
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 20-04-2010
Favori Anime: Death Note, Aishiteruze Baby, Hakuoki, Ghost In The Shell, Naruto: Shippuuden
Favori Manga: Katekyo Hitman Reborn, Ai Kora, Zetman, Bremen, Kongou Banchou
|
Harika bir rehber olmuş. Eline sağlık.
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 11-11-2009
Mekan: ankara tokat arası
|
ellerine sağlık....:d
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: Full Metal Alchemist,One Piece,Death Note,Eyeshield 21
Favori Manga: Eyeshield 21,Veritas,Mirai Nikki
|
Süper oldu bu Sağolasın
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 25-09-2009
Favori Anime: Dears
Favori Manga: ------
|
güzel iş +1 bide yapmisken katagoriye göre aramayida koysan ? bi alternatifleri olurdu arkadaslarin.
![]() |
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 15-10-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: FLCL
Favori Manga: Deadman Wonderland
|
Çok teşekkürler Paylaşım için baya yararı oldu...
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|