|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Bleach abartıya mı kaçıyor? [spoiler içerir!] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Görüşlerinizi bekliyorum, 271'inci bölümde tamamen hollow oldu ichigo biliyorsunuz....
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 12-09-2009
|
Görüşlerinizi bekliyorum, 271'inci bölümde tamamen hollow oldu ichigo biliyorsunuz.
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Yeni gücü beleşten görmek yanlış, ama olmak zorundaydı, yoksa Ulquiorra alırdı o dövüşü.
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Yazık oldu Ulquiorraya en beğendiğim karekterlerden biriydi. Bir anlamda ichigoyu sevmesem
de serinin ilerlemesi için Ulquiorra yenilmeliydi. Ama bu son güç alması olsun ichigonun yoksa çılkı çıkacak. ichigonun kalıtsal gücü olabilir ama diğer garipleriminbunda suçu ne.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Bence az bile.
Zaraki Kenpachi'nin bankai açtığını görmek isteyenlerdenim
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Hepimizin bildiği üzere hikayenin ilerleyebilmesi için Ichigo'nun güçlenmesi gerek. Bu gücü ister abartı bulun ister haklı bulun. Shounen serilerde durum bundan ibaret.
Animenin sonu zaten başından belli Ichigo herkesi yenecek
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Aslında çok da abartı göremeyiz bu durumu.Maskeyi defalarca kullanan biri eninde sonunda bir üst seviyesine çıkacaktı bunu.Ayrıca dendiği gibi, ana karakter güçlenecek, çare yok.
|
|
|
|
|
#9 |
Giriş Tarihi: 20-04-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Death Note, Aishiteruze Baby, Hakuoki, Ghost In The Shell, Naruto: Shippuuden
Favori Manga: Katekyo Hitman Reborn, Ai Kora, Zetman, Bremen, Kongou Banchou
|
yardım et içigo, yardım et içigo -40 bölümdür ağlıyor yeter ya-
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 12-09-2009
|
Bundan sonra tanrı olacak, küçük dağlar yaratacak yani, bişey kalmadı.
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|