|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan İsmini Bilmediğiniz/Hatırlayamadığınız Animeler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Küçükken televizyonda sadece bi bölümünü izlediğim bi anime var. En fazla 1997 senesi falandı. Yamulmuyosam Kanal 7'deydi hatta. Başroldeki hatun ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 27-05-2010
|
Küçükken televizyonda sadece bi bölümünü izlediğim bi anime var. En fazla 1997 senesi falandı. Yamulmuyosam Kanal 7'deydi hatta. Başroldeki hatun kısa saçlı, denizci/okul formalıydı. Saçlarının renginin ya açık yeşil ya da lila olması lazım. Pek iyi hatırlamıyorum.
Konusu şöyle: bu hatun Sailor Moon gibi bi asa sayesinde değişebiliyor, süper güçleri oluyor falan. İzlediğim bölümde bi aynaya bakıyor, ayna onu kopyalıyor ve içinden kendisinin aynısı ama kötü bi hatun çıkıyor ve ortalığı birbirine katıyor. Tabi görenler falan da hatunun kendisi zannediyolar. Sonuçta hangisi kim ayırt edemeyince imza atmasını istiyolar, kızın yansıması solak olduğu için imzayı ters atınca herşey anlaşılıyor. Aklımda bu kadar kalmış. Bayağı uzun süredir hatırlamaya çalışıyorum adını ama hala bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. ^_^ |
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Minikken tv animelerinden hiç birini kaçırmazdım ve söylediklerine göre Sailor Moon gibi bi asa sayesinde değişebilen ve yeşil kısa saçlı olarak hatırladığım bi kız var. Animenin türkçe adı Tılsımlı Gelinlik'ti. Hatta iki arkadaşı daha vardı biri uzun kahve saçlıydı ötekini hatırlayamadım. Ama dediğin ayna mevzusunu hiiiç hatırlamadım. Belki de farklı animelerden bahsediyoruzdur
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Wedding Peach (linke tıklarsan eğer serideki karakterlerin resimlerine de ulaşabilirsin,seriye ait sayfada) olabilir mi acaba,benim aklıma Tılsımlı Gelinlik denilince bir tek bu seri geldi de
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Card Captor Sakura olabilir gibime geliyor. O da değişiyor ve elinde asası falan vardı ayrıca okul kıyafeti denizci üniforması gibiydi yalnız Sakura'nın saçları kahverengiydi. Sanırım bir bölümünde Sakura'nın kötü ikizi de çıkıyordu.
![]() Başlığın adını "İsmini Bilmediğiniz/Hatırlayamadığınız Animeler" olarak değiştirip sabitliyorum. Böyle bir başlık açmayı düşünüyordum, yeri de gelmişken bu uygulamanın iyi olacağını düşünüyorum. İsmini bilmediğiniz animenin resmini vererek veya genel özelliklerini anlatarak bu başlık altından yardım alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
----
|
Dediklerinizin hiçbiri değil malesef.
![]() Tahminleriniz için teşekkür ettim yine de. |
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hime-chan no Ribbon Sihirli Kurdele olabilir mi hadi salladım.
Erkek karekterlerin özelliğini alalım.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
ayna deyince benim de aklıma himechan no ribbon geldi, ama kızın saçları kısa ve sarı renkti. asası yoktu, kendinin bir kopyasını çıkarabiliyordu ama kopya kötü değildi. zaten animelerdeki çoğu okul üniforması denizci kıyafeti tarzıdır
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Mekan: Malatya -- Mersin...!!!
Favori Anime: Slam Dunk,One piece,Air gear,City hunter
Favori Manga: One piece, slam dunk,History's strongest disciple Kenichi
|
Kanal 7 diyorsan büyük ihtimal şu anime olmalı;
Gakuen Alice (Alice Academy) http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=1999 Buradan tanıtım ve resmine istersen bir bak, karakterlerin en azından adlarını bilseydin, daha kolay olurdu.. |
|
|
|
|
#9 |
|
----
|
Bunlar da değil ki ama...
“ Orjinal Gönderi : VarOlanBiri
|
![]() |
|
|
|
#10 |
![]() ![]()
Mekan: çanakkale
Favori Anime: prince of tennis, one piece, kyou kara maou, ouran
Favori Manga: w juliet, one piece, rosario vampire, fruits basket
|
http://bestanime.com/newAniData/list...nitialKey=1995
bu sitede yıllara göre ayırmışlar animeleri ..bir bak istersen..umarım bulursun.
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|