|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,kimi ni todoke,veritas
|
muhabbete,bilgi paylaşımına kaldığımız yerden devam XD
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Asistan
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailes,Fate/Stay Night,Baccano!,Kara no Kyoukai,Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen,NANA...
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket,NANA,Melty Blood...
|
Sera Furuba'dan devam o halde
Sen mangasına başladın mı animede olmayan Çin Zodyak takviminde yer alan diğer hayvancıklarımız mangasında görünüyor mu bir bilgin var mı bu konuda ben de Tohru gibi hepsini tanımak istiyorum... :dusuneyim: Spoiler:
A Shinsengumi is a Shinsengumi... A Wolf is a Wolf... And a Manslayer is a Manslayer... Right Battousai? Son Düzenleme Squaw tarafından 11-09-2009 02:34 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Kıdemli Üye
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
|
tabii görünüyor baya yeni karakter geldi hatta onlarla birlikte baya entrikada geldi hattaaaaa sanırım burası spoiler ama belki bilmek istersin die yazıyım XD
Spoiler:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Asistan
Favori Anime: One Piece, Kimi ni Todoke
Favori Manga: One Piece
|
Furuba mı? Fruits Baskete benzettim
|
|
#5 |
|
Kıdemli Üye
|
furuba fruits basket aynı şey
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kıdemli Üye
Favori Anime: darker than black,loveless
|
Peace Maker Kurogane izliyorum ilk 10 bölüm geride kaldı amanın eğlenceli bir seri özellikle domızcuk bayıldım.. bir samuray animesin eğlenceli olabiliceğini düşünemmeiştim. ama tabi kadri çeviriyor bu şekilde olması normal diye düşünüyorum...
sercacım benim kafam karıştı furaba ve fruits basket le aynı şeyden mi bahsediyorsun.. o zaman ben bu anmeyi izledim.. |
![]() |
|
|
|
#7 |
|
Kıdemli Üye
|
ozaman izlemişsin lafolya :hehe: fruits basket yazmaya üşeniyorum furuba daha kolay ya :spit: peace maker süper ama ilerleyen bölümleri baya duygusal bak bitir animeyi benim kafamı kurcalayan bişey var sana sorayım belki sen bilirsin.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kıdemli Üye
Favori Anime: darker than black,loveless
|
tamam kesin bu akşama bitirim ben sonra tartışırız ... tamam anladım o zaman. animesinin sonu yoktu mangasına başlamayı düşünüyorum ama baştan mı başlasam mangaya karar veremiyorum
![]() @ benim kızıl kafalara takıntım vardır. hangi animede olursa olsun seviyorum ve direk ilgimi çekiyor.. ne şanslıyımki hem furaba hemde peace de varlar.. Son Düzenleme lafolya tarafından 11-09-2009 15:24 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#9 |
|
Asistan
Favori Anime: One Piece, Kimi ni Todoke
Favori Manga: One Piece
|
Fruits Basketin ilk defa kısaltılmışını görüyorum :haha:
Peace Maker Kuroganeyi bende 8 bölüm izledim. Bende eğlendim baya. Hele domuzcuk çok süper. Tetsuyu kovalıyor falan
|
|
#10 |
|
Kıdemli Üye
|
eğer furubayı diyorsan baştan başlamak istemiyorsan 6.ciltten itibaren oku çünkü şu chapterdan sonra animeyi anlatıyor diyemiyorsun
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|