|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ewet sonunda dün Shakugan no shana ilk sezonu bitirdim seri sonlara doğru fena deyildi ama tavsiyelere uyup buğün ikinci sezona ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#101 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: darker than black,loveless
|
ewet sonunda dün Shakugan no shana ilk sezonu bitirdim seri sonlara doğru fena deyildi ama tavsiyelere uyup buğün ikinci sezona başlıyorum .... ilk sezonda aslında pekçok konunun ucu açık bırakıldı ama en çok iki kız arasındaki tatlı rekabet nasıl sonuçlanıcak merak ediyorum.. benim seride en çok beğendim taziyenin çevirmeni kadin gerçekten tam benlik bir karakter... ikini sezonda acaba daha fazlamı karakter görücez yoksa var olan karakterlerle yeni hikaye ve sırlara mı yol açıcaz merak ediyorum..
|
![]() |
|
|
|
#102 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
müzik:8
video:10 hik.-anlat.:7 karakter:7 tasarım:9 izlenebilirlilik:10 shakugan no shana =arşivlik bir seri 2. sezon umarım aynı şekılde devam eder
|
|
|
#103 |
|
Banned
----
|
@lafolya:
Spoiler:
3.sezon spoiler; Spoiler:
|
|
|
|
|
|
#104 |
Favori Anime: darker than black,loveless
|
ikinci sezonun ilk 4 bölümü izledim . olaylar ilginç ve giderek mistesin daha farklı yetenekleri ortaya çıkıyor. kendi gücünü kontrol etmeyi deneyor ve yavaş yavaş ustalaşıyor..
yeni transfer öğrencinin gelmesiyle ortalık iyice karıştı. ama onun hecate olup olmadığına kara vermedim daha.. ama kızın dünyadan bir haber olması gülmekten koparıyor beni. shana ve yoshidanın yeni gelen öğrenciye karşı birleşmeleri ve terasta öğle yemeğini yemeleri görülmeye değerdi.. bakalım ilerki bölümlerde ne olucak bu arada anime serilerinde sonu getireceler diye olayların hızlandırılması ve kurgunun yeterince iyi ayarlanaması benimde sinirlerimi bozuyor.. olaylar geniş alana yaylıp daha iyi işlense tadına doyum olmayan anime serileri ortaya çıkıcak.. |
![]() |
|
|
|
#105 |
![]() ![]()
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
shana güzel seridir ama bazı noktaların çok uzatılıp finale gelincede acele bir şekilde bitirilen bir seri bence
final sezonu üçüncü sezon olacak 2010 biran önce gelsin ama final sezonundan önce bir ova serisi olacak karakterlerle ilgili sanırım kış sezonunda başlar üçüncü sezon ilk iki sezonu değerlendirdiğimde ikinci sezon daha güzeldi bence mistesin güçleri üzerineydi şahsen daha çok sevdim bu sezonu ![]() shean başka neler olacak üçüncü sezonda kısaca özet geçsen olur mu baya merak ettim de :bilmiyorum: |
![]() |
|
|
|
#106 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
Shagukan no Shana'yı sadece ben mi beğenmiyorum merak etmeye başladım.
|
![]() |
|
|
|
#107 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Hayır, bende pek beğenmem. 1.sezonu izlediğimde daha çevirilmemişti bile şimdi 2. sezonu dahi çevirildi ama hiç izleyesim yok.
|
|
#108 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
güzel seri tabikide
|
|
|
#109 |
|
----
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion, Higurashi no Naku Koro ni, Tengen Toppa Gurren Lagann, Ergo Proxy
Favori Manga: Evangelion: Re-Take, Persona 3
|
Kesinlikle yalnız değilsin Borastus. Ben de hiç beğenmedim Shakugan No Shana'yı. İlk sezon neysene de bir şekilde izledik öfleye püfleye. İkinci sezon vasatın da vasatıydı. Gereksiz bir sürü senaryo.
|
![]() |
|
|
|
#110 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
Tamam yalnız olmadığımı anladım teşekkürler..
Neden beğenmediğimi de açıklayayım bende. Senaryo ne direk savaş ne de ecchi ikisinin arasında bölüştürelim demişler. 2 bölüm öyle 1 bölüm böyle yapmışlar. Ancak savaşlar genelde ilk başta dayak ye sonra inan düşmanı yen şeklinde ecchi bölümlerde çok klasik tsundere bölümleri ısınamadım, belki sonradan olaylar çok değişiyor gelişiyordur bilemeyecegim ilk sezon genelde böyle idi. Sevenlere lafım yok ben beğenmedim sade. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|