Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları

Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım.

Genel Anime Tartışma Başlığı

Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Ya aslında zaten nhg de bu sahneler çok da değildi hatırladığım kadarıyla. Çok değildi ama verildiği zaman da abartılı veriliyordu, ...

Like Tree3Beğenilenler

LinkBack Konu araçları
Eski 29-09-2009, 21:20   #141
Lycoris çiçeğinin kokusu

uykucu

resurgam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
Standart İlgi: Genel Anime Tartışma Başlığı

Ya aslında zaten nhg de bu sahneler çok da değildi hatırladığım kadarıyla. Çok değildi ama verildiği zaman da abartılı veriliyordu, yine de popülerlik için verilen sahneler değildi bunlar.

myanimelist | deviantart | lycorisfansub
Bayanresurgam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-09-2009, 21:36   #142
Ne düşünüyorsun?

----

Lyzard'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Tristram
Favori Anime: Rurouni Kenshin: Tsuioku Hen
Favori Manga: Veritas

“ Orjinal Gönderi : Diclonius Mesajı Görüntüle

E tamam sevişme School Days' dede var ama katagorisi "ecchi". Abartılı bi sevişmede olsa (mesela; en ateşlisinden French Kiss tarzı) türü ecchidir yani.
Gantzı izlememişsin ki ikisini kıyaslayabiliyorsun. "Abartılı sevişme, mesela en ateşlisi French kiss tarzı" en ateşlisi buysa sanırım sende Gantz'a hentai diyen kesime girersin.
Lyzard Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-09-2009, 22:44   #143
Ne düşünüyorsun?

----

Diclonius'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009

“ Orjinal Gönderi : Lyzard Mesajı Görüntüle

Gantzı izlememişsin ki ikisini kıyaslayabiliyorsun. "Abartılı sevişme, mesela en ateşlisi French kiss tarzı" en ateşlisi buysa sanırım sende Gantz'a hentai diyen kesime girersin.
Sen hangi insanın küçücük bi aşk oyunundan bir sevme olayının, sevişmenin bi üst seviyesine taşıması ve bunu günde 4-5 kere yapmasına tanık olmuştun? Hangi animede bana bunu söyle ondan sonra beni sınıflandır tamam? Sanırım French Kiss' in en ateşli sevişmelerden biri olduğunuda hatırlatmama gerek yoktur diye düşünüyorum. Hentai çizerim okurum, onun için bana direkt olarak "Gantz' a hentai diyen kesime girersin" diyemezsin(:
Diclonius Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-09-2009, 23:09   #144
Banned
yaşı 13

Agliyorum

Mekan: Izmir
Favori Anime: animeleri sefiom
Favori Manga: mangalarıda

Gantz'a hentai diyen yoktur heralde. Geçen sayfayı okumadım. Bir serinin hentai olabilmesi için tam olarak anı göstermesi lazım. Yani +18 i tam olarak yansıtması lazım. Hoş, Gantz'da 15. bölümde sevişme sahnesi var ancak, serinin tamamı sevişmeye yönelik olmadığı için, ecchi grubuna girdiğini düşünüyorum. Ecchi'ye girmesi için, kızın orasının burasının görünmesi lazım. +16 demeleri lazım. Ayrıca ANN'de Ecchi olarak yazılmış olması lazım. (Yanlış hatırlamıyorsam.)
BayanBiohazard Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-09-2009, 23:31   #145
Lycoris çiçeğinin kokusu

uykucu

resurgam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail

Ann de ecchi mi gösteriliyor? Hmm... Gantz'ı agt de ne ecchi ne de hentai diye gösteriyorlar. Ama oradaki tanıtımda aşırı cinsellik olduğu yazıyordu. Gerçi izlemedim, ama duyduklarımdan çok da ecchilik bi şey çıkaramamıştım. Farklı farklı yorumlanıyor Ama bu tür sahneler dediğiniz gibi cinsellikten ibaretse ecchi ye girmez bence. Ecchi biraz daha farklı, bio nun dediği gibi kızlar üstünden gösteriliyor genelde.

myanimelist | deviantart | lycorisfansub
Bayanresurgam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-09-2009, 00:01   #146
Ne düşünüyorsun?

None

zhenya'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...

Gantz bi seinen dir ve ne ecchi nede hentai değildir ...Çünkü seinen tarzı manga ve animeler zaten belli bi yaşın üstüne hitabeder ve benzeri sahnelere de birçok seinende rastlayabilirsiniz...Ecchi tarzı animeler gibi araya sansür katma ihtiyacı duymaz ve hentailer gibide abartmazlar tabiki ...

zhenya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-09-2009, 03:00   #147
Ne düşünüyorsun?

----

Lyzard'ın Avatarı

Mekan: Tristram
Favori Anime: Rurouni Kenshin: Tsuioku Hen
Favori Manga: Veritas

“ Orjinal Gönderi : Diclonius Mesajı Görüntüle

Sen hangi insanın küçücük bi aşk oyunundan bir sevme olayının, sevişmenin bi üst seviyesine taşıması ve bunu günde 4-5 kere yapmasına tanık olmuştun? Hangi animede bana bunu söyle ondan sonra beni sınıflandır tamam? Sanırım French Kiss' in en ateşli sevişmelerden biri olduğunuda hatırlatmama gerek yoktur diye düşünüyorum. Hentai çizerim okurum, onun için bana direkt olarak "Gantz' a hentai diyen kesime girersin" diyemezsin(:
Kime göre neye göre en ateşli, göreceli bir olay o : )
Ayrıca bu hiddet niye? Neyi savunuyorsun ki?
School Days de sevişme sahnesi var ama türü ecchi diyen ben miyim? Sevişme sahnesine "ecchi" dendiği nerde görülmüş? Ecchi en fazla bi kızın iç çamaşırının görünmesi yada aptalca bi sakarlık sahnesinden ibaret olabilir. Bunun ötesinde olan cinsel sahneler içeren yapımlar ya seinendir yada mutlaka türler arasında mature/adult/sex vardir. Ve evet, o bahsettiğin school days sevişme sahneleri ecchi'nin değil, seinenin özellikleri. Buyur türlerine bakacaksan anidb sayfası :
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl...anime&aid=5117

Zaten farkında olmadan benim dediğim yere gelmişsin. Konuyu toparlayayım, gantzdaki yada school days'deki cinsel sahnelerin ecchi ile uzaktan yakından ilgisi yok, seinen hepsi.

@Biohazard

Bi yapımın da hentai olması için illa bahsettiğin "olayı" görmemiz gerekmiyor, ha belki +18 etiketini almak için gerekiyo olabilir onu tam olarak bilmiyorum. Mesela Futari ecchi yada green green oav serilerinde "olayı xD" tam olarak görmüyoruz ama onun haricinde görmediğimiz şey yok ve çoğu site hentai olarak kabul ediyo bu yapımları. Kesin hentai midir bilmiyorum ama ecchi olmadıklarına eminim : )
Lyzard Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-09-2009, 18:27   #148
Banned
yaşı 13

Agliyorum

Mekan: Izmir
Favori Anime: animeleri sefiom
Favori Manga: mangalarıda

“ Orjinal Gönderi : Lyzard Mesajı Görüntüle

@Biohazard

Bi yapımın da hentai olması için illa bahsettiğin "olayı" görmemiz gerekmiyor, ha belki +18 etiketini almak için gerekiyo olabilir onu tam olarak bilmiyorum. Mesela Futari ecchi yada green green oav serilerinde "olayı xD" tam olarak görmüyoruz ama onun haricinde görmediğimiz şey yok ve çoğu site hentai olarak kabul ediyo bu yapımları. Kesin hentai midir bilmiyorum ama ecchi olmadıklarına eminim : )
eahahah XD şimdi şey oluyo :3 Futari Ecchi, Ecchi türünde değil mi yahu O_O o zaman senin haklı olabiliten var Lyzard-sama :3 ama Gantz serisinin hentai olarak yazılmadığını biliyorum yani bende ondan eminim XD Bi araştırayım ben onu xD
BayanBiohazard Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-09-2009, 22:36   #149
Banned
Ne düşünüyorsun?

----

Yeni başlık açmak yerine buraya yazmayı uygun gördüm. Bugün bleach'in 3.moviesi çıktı.

Raw
Raw Alternatif

Türkçeye çeviricek arkadaşlara kolay gelsin diyorum. Dattebayo'nun sublayacağı movieden pek hayır gelmez. Herneyse, herkese iyi seyirler.
Shean Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-09-2009, 22:45   #150
Hürgeneral

----

Hitokiri'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic

İkiside kaliteli değil desem shean

Avi olanda 5+1 ses var hatta
BayHitokiri Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık