|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Ya aslında zaten nhg de bu sahneler çok da değildi hatırladığım kadarıyla. Çok değildi ama verildiği zaman da abartılı veriliyordu, ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#141 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
Ya aslında zaten nhg de bu sahneler çok da değildi hatırladığım kadarıyla. Çok değildi ama verildiği zaman da abartılı veriliyordu, yine de popülerlik için verilen sahneler değildi bunlar.
|
![]() |
|
|
|
#142 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Tristram
Favori Anime: Rurouni Kenshin: Tsuioku Hen
Favori Manga: Veritas
|
Gantzı izlememişsin ki ikisini kıyaslayabiliyorsun. "Abartılı sevişme, mesela en ateşlisi French kiss tarzı" en ateşlisi buysa sanırım sende Gantz'a hentai diyen kesime girersin.
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Sen hangi insanın küçücük bi aşk oyunundan bir sevme olayının, sevişmenin bi üst seviyesine taşıması ve bunu günde 4-5 kere yapmasına tanık olmuştun? Hangi animede bana bunu söyle ondan sonra beni sınıflandır tamam? Sanırım French Kiss' in en ateşli sevişmelerden biri olduğunuda hatırlatmama gerek yoktur diye düşünüyorum. Hentai çizerim okurum, onun için bana direkt olarak "Gantz' a hentai diyen kesime girersin" diyemezsin(:
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Banned
Mekan: Izmir
Favori Anime: animeleri sefiom
Favori Manga: mangalarıda
|
Gantz'a hentai diyen yoktur heralde. Geçen sayfayı okumadım. Bir serinin hentai olabilmesi için tam olarak anı göstermesi lazım. Yani +18 i tam olarak yansıtması lazım. Hoş, Gantz'da 15. bölümde sevişme sahnesi var ancak, serinin tamamı sevişmeye yönelik olmadığı için, ecchi grubuna girdiğini düşünüyorum. Ecchi'ye girmesi için, kızın orasının burasının görünmesi lazım. +16 demeleri lazım. Ayrıca ANN'de Ecchi olarak yazılmış olması lazım. (Yanlış hatırlamıyorsam.)
|
![]() |
|
|
|
#145 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
Ann de ecchi mi gösteriliyor? Hmm... Gantz'ı agt de ne ecchi ne de hentai diye gösteriyorlar. Ama oradaki tanıtımda aşırı cinsellik olduğu yazıyordu. Gerçi izlemedim, ama duyduklarımdan çok da ecchilik bi şey çıkaramamıştım. Farklı farklı yorumlanıyor
Ama bu tür sahneler dediğiniz gibi cinsellikten ibaretse ecchi ye girmez bence. Ecchi biraz daha farklı, bio nun dediği gibi kızlar üstünden gösteriliyor genelde.
|
![]() |
|
|
|
#146 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Gantz bi seinen dir ve ne ecchi nede hentai değildir ...Çünkü seinen tarzı manga ve animeler zaten belli bi yaşın üstüne hitabeder ve benzeri sahnelere de birçok seinende rastlayabilirsiniz...Ecchi tarzı animeler gibi araya sansür katma ihtiyacı duymaz ve hentailer gibide abartmazlar tabiki ...
|
|
|
|
#147 |
|
----
Mekan: Tristram
Favori Anime: Rurouni Kenshin: Tsuioku Hen
Favori Manga: Veritas
|
“ Orjinal Gönderi : Diclonius
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Banned
Mekan: Izmir
Favori Anime: animeleri sefiom
Favori Manga: mangalarıda
|
“ Orjinal Gönderi : Lyzard
|
![]() |
|
|
|
#149 |
|
Banned
----
|
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
İkiside kaliteli değil desem shean
![]() Avi olanda 5+1 ses var hatta
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|