Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları

Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım.

Genel Anime Tartışma Başlığı

Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> tamam o zman seracım özkancım gerçekten güzel ve eğlenceli özellikle tetsu yu sinirlendirmek damarına basmak için yaptıkları izlemek gerçekten eğlenceli.. ...

Like Tree3Beğenilenler

LinkBack Konu araçları
Eski 11-09-2009, 16:47   #11
heyheyleri tepesinde

çok yorgun

lafolya'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: darker than black,loveless
Standart İlgi: Genel Anime Tartışma Başlığı

tamam o zman seracım

özkancım gerçekten güzel ve eğlenceli özellikle tetsu yu sinirlendirmek damarına basmak için yaptıkları izlemek gerçekten eğlenceli.. özellikle domuzun sadece onunla uğrasması ve kıskanıp sinirlenmesi süper olmuş yanlız..
Eski 12-09-2009, 03:29   #12
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: Naruto

Anime tavsiye başlığı açılmadığından burada sormamda bir sakınca yoktur diye düşünüyorum. Şöyle etkileyici, seriyi bitirdiğimde kendime gelemeyeceğim oha diyeceğim bir seri arıyorum. Aslında komedi öğesi ve aksiyonun bol olmadığı serileri izlemekte pek iyi değilimdir ama artık farklı şeyler arıyorum. Konusu aşk olsun, varoluşu açıklasın ne olursa olsun farketmez beni içine çeken bir seri olsun yeter Shoujo hariç aşkı güzel işleyen serilerede açığım, (bkz: Fate/Stay night'ta işlenen aşk, varsa bir eşi benzeri ki sanmıyorum uçarım havalara)
Mümkünse ilk bölümden insanı etkisi altına alan bir şey olsun yoksa seriyi 1-2 bölümde bırakıyorum

Epey masraflı bir istek oldu sanırım
Bay4sprz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-2009, 04:53   #13
Seni

Suspus

hione'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: İstanbul/Ataşehir

istediğin standartlarda ve verdiğin örneğe dayanarak aklıma gelen ilk seri tsubasa chronicle izlemediysen hmn başlıyabilirsin ...
Bayhione Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-2009, 07:14   #14
Ne düşünüyorsun?

----

sera myu'ın Avatarı

Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko

hmmm izlemişsindir belki ama death note veya code geass öneririm ama benim ağzımı açık bırakan seri slam dunktır onuda söyleyim özellikle goril smacı kısmında eğer izlemediysen baya komiktir onuda öneririm
beni şaşırtan başka bi anime yok açıkcası ama farklı bi tür arıyorsan beck ve nodame cantabile müzikle ilgili ikiside çok güzel animeler hajime no ippoda sporla ilgili oda slam dunktan sonra en sevdiğim spor animesi ama oda komedi
ha ben izlemedim ama wolf's rainin seveni çok o dram sanırım birazda ağır top yani beklentini karşılayabilir
sera myu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-2009, 07:39   #15
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: Naruto

hione, tsubasa chronicle epeydir duyuyorum ama nedense konusu hosuma gitmemişti ama madem böyle dedin deneyeceğim.
spor animelerinin kralı slam dunk'ı izlemez myiim sera :mutlu: Şu an animeciysem bu seri sayesindedir. En sevdiğim seridir.
Shounen seri aramıyorum aslında, genelde shounenler gaz seriler olduğundan bir F/SN'yi izledikten ve spoiler yazısını okuduktan sonraki etkiyi yakalamıyorum. F/SN'nin sonunda kendime gelemeyip hızımı alamadım ve ara vermeden baştan izlemiştim. Aradığım şey de bu ve shounenlerde bu şuanlık zor(yani o kadar uzunlarki seri bitse belki birşeyler olacak)
Code'yi izlemedim death note'u ise severek izlediğimi söyleyemicem.
Ergo proxy, Neon gibi serile çok duymaya başladım bakalımbir ihtimal şansımı denicem.
Yani aradığım şey kısacası aşk, felsefe, psikolojik türleri mümkünse komedi,aksiyonla(2'si de aynı anda olmak zorunda değil) birleştiren sürükleyici olan seriler. Sıkıcı şeylere gelemiyorum.

Şu mesajı yazarken bile çok şey istiyormuşum gibime geliyor ve sanki uza lenn, işin mi yok! diye gelen mırıldanmaları duyar gibi oluyorum :p
Bay4sprz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-2009, 08:42   #16
Ne düşünüyorsun?

----

sera myu'ın Avatarı

Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki

hmm izlemediysen öneririm. ben sevmiştim zekice bi seri içinde aşk arkadaşlık vs.vs falanda var hatta ben yuficikle suzakuyu izelmeyi çok severdim. ama asıl güzel yanı hiç beklemediğin şeyler oluyor sürekli sonra sen şaşırmamak için en uç ihtimalleri bile düşünmeye başlıyorsun ama yine şaşırıyorsun yani ben öyle hissetmiştim
Eski 12-09-2009, 11:03   #17
heyheyleri tepesinde

çok yorgun

lafolya'ın Avatarı

Favori Anime: darker than black,loveless

seracım peace 18 bölümüne kadar geldim. dün biraz işim vardı bitiremedim ama buğün kesin biter.. şimdilik seri güzel gerçekten eğlencelik bir seri diyorum :spit:
Eski 12-09-2009, 12:41   #18
Ne düşünüyorsun?

----

sera myu'ın Avatarı

bende sengoku basarayı bitirmek üzereyim ya karakterlerin hepsi ayrı muhteşem zaten yukimura acayip bişeyde:mutlu: datede çok ii hepsi çok ii artık anlıyorum seriyi o baştaki karışıklık kalmadı ikimizede kolay gelsin lafolyaa o bitsin one piece tam gaz devam etcem en son usoppla uraşıoduk baştayım yani :soylev:
Eski 12-09-2009, 13:53   #19
Chocomeru~!

Melek Gibi

SteamHive'ın Avatarı

Mekan: Gezginim.İstanbul,İzmir,Ankara cosplay ve Con'larda beni bulabilirsiniz.Ancak Balıkesir'de yaşıyorum
Favori Anime: PSWG,ParaKiss.
Favori Manga: ZONE-00.

Usopp...Çok komiktir xD Hele o yanındaki 3 çocukla kopudum xD Ama onun geçmişide çok hüzünlü çok ağladım tüm tayfanın geçmişlerinde :uzgun:

BayanSteamHive Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-2009, 14:33   #20
Ne düşünüyorsun?

----

sera myu'ın Avatarı

ben sarışını bekliyorum en çok :hehe: bianchi profilinede sormuştum ama görmedin heralde bidaha soruyum imzandaki chibiler çok bıcırık nerden onlar çok sevdim :mutlu:

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık