Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları

Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım.

Genel Anime Tartışma Başlığı

Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Katekyo Hitman Reborn! hele Colonello nun "Kora" diyişine kopuyorum ço kgüzel yaa xD çok komik...

Like Tree3Beğenilenler

LinkBack Konu araçları
Eski 12-09-2009, 15:42   #21
Chocomeru~!

Melek Gibi

SteamHive'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Gezginim.İstanbul,İzmir,Ankara cosplay ve Con'larda beni bulabilirsiniz.Ancak Balıkesir'de yaşıyorum
Favori Anime: PSWG,ParaKiss.
Favori Manga: ZONE-00.
Standart İlgi: Genel Anime Tartışma Başlığı

Katekyo Hitman Reborn! hele Colonello nun "Kora" diyişine kopuyorum ço kgüzel yaa xD çok komik

BayanSteamHive Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-2009, 16:03   #22
Ne düşünüyorsun?

----

sera myu'ın Avatarı

Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko

ben daha ona başlamadım ama sengoku basaraya 1 bölüm kaldı bitsin başlarım mangasını okumuştum biraz baya güzel seriye benziyor umarım fansubu yarım bırakmazlar aslında birazda ondan korkuyorum ya ortada kalırsam diye fansubu bırakırlarsa :zor:
sera myu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-2009, 16:11   #23
Chocomeru~!

Melek Gibi

SteamHive'ın Avatarı

Mekan: Gezginim.İstanbul,İzmir,Ankara cosplay ve Con'larda beni bulabilirsiniz.Ancak Balıkesir'de yaşıyorum
Favori Anime: PSWG,ParaKiss.
Favori Manga: ZONE-00.

ben ingilizce altyazılı olarak izlemiştim tamamını

BayanSteamHive Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-2009, 16:28   #24
heyheyleri tepesinde

çok yorgun

lafolya'ın Avatarı

Favori Anime: darker than black,loveless

seracım sen daha baştaymışsın yaa. ilerleyen bölümler daha bir güzel şöyle diyeyim ben 100 den sonra keyif aldım diyebilirim...

bu arada peace maker bitti..beğendiğim ve izlerken gerçekten sev aldığım bir seri oldu.. gerçi her zaman samuraylarla ilgili yapıtları seviyorum..
animede özellikle şiir defterinin çalınması kısmında gerçekten koptum diyebilirim..
Eski 12-09-2009, 16:57   #25
Ne düşünüyorsun?

----

sera myu'ın Avatarı

Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki

ben mecbur kalmadıkça ingilizce izlemiyorum anlamayacak kadar kötü değil dilim ama %70 ancak anlıyorum o yüzden türkçe izlemek daha iyi ben peace makerda en çok
Spoiler:
hani tetsu bizim dikkafalıya ilk adıyla seslenmişti sonra utanıp kaçmıştı falan çok şekerdi zaten o sahnelerin olduğu yerler ikisinin arkadaş olmasına çok sevindim ben çok sevimliler ama o şiir defteri olayıda çok komikti
bu arada lafolya 2.sezon gelecekmi bilmiyorumda şöyle bi teorim var
Spoiler:
o tetsunun öldürdüğü adam varya bence babasını öldüren kişi o değil çocuk yanlış adam öldürdü
Eski 12-09-2009, 18:20   #26
Ne düşünüyorsun?

Eğlenceli

sakura hime'ın Avatarı

Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket

sera teorine bende katılıyorum
Spoiler:
tetsu orda adama "beni niye öldürmedin" dedi adamda ona "sen neden bahsediyorsun" dedi burdan yola çıkarsak tetsu yanlış adamı öldürmüş olabilir ama bide şu var adam tetsunun dikkatini dağıtmak içinde öyle demiş olabilir farkettiyen tetsu kadınların olduğu bir yere gitmişti shimabara'mıydı neydi orda adam tetsu'nun abisini görmüş adını duyuncada gözleri açılmıştı yani o an yaptığı bir oyalamada olabilir çünkü tetsu adamın " sen neden bahsediyorsun " dediğini duyunca şok girmişti ve adam az daha bunu öldürüyordu sonra okita araya girerek adamı öldürmüştü

herşeye rağmen güzel seriydi en çok suzu'ya üzüldüm ve kesinlikle ikinci sezonu olmalı

Bayansakura hime Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-2009, 18:58   #27
Ne düşünüyorsun?

----

sera myu'ın Avatarı

sakura:
yok sanmıyorum
Spoiler:
çünkü oyun yapıp bi çocuğu altetmeye çalışacak bi karakter değil zaten öyle bi amaç olsa anime onu belli ederdi tüm bunların dışında ben o sahneden çok önce düşünmeye başlamıştım bunu çünkü babasını öldüren kişi animede hep suzunun ustası gibi gösteriliyor ama eğer bu doğru olsaydı niye babasının öldürüldüğü yerde öldürn kişinin yüzü belli değildi öyle olsa anime açıkça gösterirdi zaten bitek uzun saçlı onu biliyoruz bence şimdiki ustası çıkacak o kişi :bekliyorum:
Eski 12-09-2009, 19:24   #28
heyheyleri tepesinde

çok yorgun

lafolya'ın Avatarı

bana göre kızlar
Spoiler:
o yerde gördüğünde şaşırmasının sebebi babasının mesleğinden kaynaklanıyor olabilir. her ne kadar babası ve annesi hakkında bilgi verilmesede. babasının arabulucu yada ona benzer özel bir işi olabilir gibime geliyor. ondan dolayıda hertürlü samurayla görüşmeler yapmış olabilir. birbirlerini ordan tanıyıp hani başkenti devirip kralı öldürme planları vardı yaa..o yüzden öldürmek istemiş olabilir..

ayrıca
Spoiler:
benim düşünceme göre dikkat dağıtmak için yapmadı. adamın tetsudan nefret etmesinin başka bir sebebi olduğunu düşünüyorum. ama seride açıklanmadı.. babasını öldüren kişiye gelince en yakınında ki bir kişi olabilir diyorum.. abisinin bildiği birşeyler var ama saklayıp unutmayı tercih ediyor..

Spoiler:
suzu ya bende üzüldüm eğer bir ikinci sezon gelirse suzu yu daha çok görebiliriz.. saya ve tetsu olaylarında gelişme bekliyorum ben..
Eski 12-09-2009, 20:02   #29
Ne düşünüyorsun?

Eğlenceli

sakura hime'ın Avatarı

Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket

haklısınız
Spoiler:
banada suzu'nun ustası değilmiş gibi geliyor ha usta bunu öldürmek istiyordu orası ayrı zaten 20.bölümü hatırlayın tetsunun çığlıklarını çok kötü olmuştum o sahnede tetsu o adamı görünce annesi ve babası öldüğü zaman hissettiği korkuyu hissediyor o sahnelerde yüreğim parçalanmıştı resmen :uzgun: yine de belli olmaz belki de tetsunun ustası çıkar ilk bölümde tetsunun soyadını duyunca farklı bir tepki vermişti

lafolya
Spoiler:
tetsu saya ilişkisi çok şirindi şayet suzu da bunlara katılınca çok güzel bir arkadaşlıkları olmuştu

Spoiler:
seri boyunca acı yüzü gülmeyen taraf suzu oldu son bölümlerde ustasına dönecek hiç bir yerim yok diyişi beni bitirmişti

yalnız tetsu susumu arkadaşlığına bende çok sevinmiştim

Bayansakura hime Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-2009, 20:35   #30
heyheyleri tepesinde

çok yorgun

lafolya'ın Avatarı

zaten tetsu ve susumunun engüzel yanı
Spoiler:
ablası ayanın susumuyu tetsuya emanet etmesi ve sonradan duygularını gösterince tetsuya yaklaşması.. birde o çatıdaki sahne süperdi hem duygusal hemde sonu komikti.. zaten tetsunu o çığlıklar atıp vahşileştiği odadan çıkmaya o yardımcı olmuştu. sonunda tetsunun abisine şaka yollu tokat atması

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık